Ο Carlos Ghosn επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Συνδέσμου Ευρωπαίων Κατασκευαστών

Κληθείς να επιλέξει ένα νέο Πρόεδρο για το 2015, η Ένωση Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτου (ACEA) επανεξέλεξαν τον Carlos Ghosn. Ο ηγέτης της Renaut και της Nissan υποσχέθηκε να εργαστεί για ένα πολιτικό περιβάλλον που υποστηρίζει την επιστροφή στην ανάπτυξη. Η ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου θα δείξει μάλιστα φέτος την πρώτη αύξηση της μετά το 2007.

Με την επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου ο Carlos Ghosn, δήλωσε:

“Είναι τιμή μου που οι συνάδελφοί μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Το 2014 θα είναι το πρώτο έτος της αύξησης των πωλήσεων στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας στην ΕΕ από το 2007. Το επόμενο έτος, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα πολιτικό περιβάλλον που θα μας βοηθήσει να υποστηριχθεί αυτή η ανάπτυξη.”

Ο Πρόεδρος της ACEA εκλέγεται για θητεία ενός έτους ανανεώσιμη, από ανώτατα στελέχη, προέδρους ή οι προέδρους των εταιριών μελών της. Τα μέλη της ACEA είναι οι BMW Group, DAF Trucks, Daimler, Fiat Automobiles Chrysler, Ford Europe, Hyundai Motor Europe, Iveco, Jaguar Land Rover, Opel Group, PSA Peugeot-Citroen, Renault Group, Toyota Motor Europe, Volkswagen Group, Volvo Cars, Volvo Group.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...