Πάει Βραζιλία το Renault Kwid

Renault Kwid

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και μήνες, το Renault Kwid ετοιμάζει βαλίτσες για την αγορά της Βραζιλίας. Το subcompact όπου κατασκευάζεται στην Ινδία θα αντικαταστήσει το σημερινό Clio ΙΙ στην Βραζιλιάνικη αγορά, που είναι ήδη αρκετά ξεπερασμένο εν όψει του ανταγωνισμού.

Το Kwid, με δανεικά στοιχεία crossover, φέρει στιβαρή εμφάνιση και την εντύπωση ενός μεγαλύτερου και πιο ογκώδης οχήματος, από ό, τι πραγματικά είναι. Στις εικόνες αυτές,που ενδεχομένως να είναι από την κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας, το μοντέλο εμφανίζεται με μικρές αλλαγές.

Το μπροστινό μέρος είναι το ίδιο με το Ινδικό μοντέλο, αλλά οι καθρέπτες είναι μεγαλύτεροι και υψηλότερα. Επιπλέον, οι πλευρικές ‘ασπίδες’ έχουν αφαιρεθεί, αλλά οι λαβές είναι στο ίδιο χρώμα του αυτοκινήτου.

kwid-br-2

Στο πίσω μέρος, η μόνη αλλαγή είναι η απουσία μαύρου φινιρίσματος στο φτερό, καθώς είναι βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος.

Αν αυτή είναι η εμφάνιση της Βραζιλιάνικης έκδοσης, στη ουσία είναι μικρές οι αλλαγές σε σχέση με την ινδική έκδοση. Από πλευράς κινητήρων, αναμένονται τα ίδια μηχανικά σύνολα με αυτά της ινδικής έκδοσης.

Photos/ noticiasautomotivas.com.br

Διαβάστε περισσότερα θέματα για το Renault Kwid

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...