Πάνω από 50.000 οι προ-παραγγελίες του Renault Kwid

Η Renault (όπως αναφέραμε και εμείς εδώ στο Renault News, μέσω τον οικονομικών αποτελεσμάτων του τρίμηνου) έχει λάβει πάνω από 50.000 παραγγελίες για το μικρό αυτοκίνητο της Kwid στην Ινδία σε λιγότερο από ένα μήνα από την έναρξή του.

Το αυτοκίνητο, το οποίο σηματοδότησε την είσοδο της εταιρείας στην κατηγορία των συμπαγών αυτοκίνητων, είναι σε καλό δρόμο για να καθορίσει νέα σημεία αναφοράς στην ινδική αυτοκινητοβιομηχανία με την εταιρεία να έχει ήδη πάνω από 50.000 κρατήσεις, όπως ανέφερε η Renault Ινδίας σε δήλωση της.

“Οι παραδόσεις έχουν ξεκινήσει σε όλη την Ινδία. Έχουμε επεκτείνει την παραγωγή και λαμβάνουμε συντονισμένες προσπάθειες για να επιταχυνθεί περαιτέρω η παραγωγή ώστε να να επιτραπεί η ταχύτερη παράδοση”

, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Renault Ινδίας, Sumit Sawhney.

Η αυξανόμενη αποδοχή από τους αγοραστές για πρώτη φορά δείχνει ότι το Renault Kwid είναι πραγματικά ένα φιλόδοξο προϊόν, προσφέροντας μια εξαιρετική πρόταση αξίας

, πρόσθεσε.

“Μαζί με τους αγοραστές για πρώτη φορά, βλέπουμε επίσης τις νέες τάσεις των καταναλωτών σε ολόκληρη την αστική και αγροτική Ινδία,”

δήλωσε κλείνοντας ο Sawhney.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...