Πέντε πληρώματα με Renault ZOE στο e-Rallye Monte-Carlo 2017

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Renault θα λάβει μέρος στο e-Rallye Monte-Carlo το οποίο προορίζεται για οχήματα με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Πέντε ZOEs θα λάβουν μέρος στον αγώνα του 2017 που ξεκινάει στο Fontainebleau, κοντά στο Παρίσι, στις 25 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στο Μονακό στις 29 Οκτωβρίου. Αφού εξασφάλισε τη νίκη το 2014 και το 2015, το ZOE στοχεύει στην επιστροφή στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Το πρωτοποριακό πνεύμα πίσω από την οργάνωση του εγκεκριμένου από τη FIA e-Rallye Monte-Carlo αφήνει πολλά περιθώρια για ανθρώπινη προσπάθεια και τεχνολογίες του μέλλοντος. Ανοικτή σε μη ρυπογόνα οχήματα με εκπομπή CO2, το ράλι του 2017 προσέλκυσε 38 αυτοκινήτα που θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στη Γαλλία στο Fontainebleau, νότια του Παρισιού, πριν τερματίσουν στο Μονακό ακολουθώντας δύο ανταγωνιστικές περιοχές που περιλαμβάνουν το περίφημο Col de Turini.

Τα πληρώματα των πέντε Renault ZOE θα επωφεληθούν όχι μόνο από τη μεγαλύτερη απόσταση οδήγησης σε οποιοδήποτε διαθέσιμο σήμερα ηλεκτρικό όχημα μαζικής αγοράς, αλλά και από τη μοναδική οδηγική απόλαυση και απόδοση που παρέχεται από το μοντέλο.

Με περισσότερες από 80.000 πωλήσεις από τότε που κυκλοφόρησε, το ZOE είναι το πιο δημοφιλές ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ευρώπης και στα χέρια των πέντε πληρωμάτων που εισήλθαν στο 2017 e-Rallye Monte-Carlo, στοχεύει σε κορυφαίο αποτέλεσμα στο Πριγκιπάτο.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...