Πρώτη γεύση από το Renault Talisman Limited

Δύο χρόνια μετά την παρουσίασή του, το Talisman λαμβάνει μιας πρώτη ειδική έκδοση όπως είχαμε αναφέρει εδώ στο Renault News στα μέσα του μηνός (διαβάστε περισσότερα). Ένας τρόπος για τη γαλλική μάρκα να μπει δυναμικά στο κυνήγι των παραγγελιών, πριν από την άφιξη του νέου Peugeot 508 που κινδυνεύει να ανατρέψει την κατηγορία της οποία κατέχει τα πρωτια στην γαλλική αγορά.

 

Η Limited έκδοση θα βασιστεί στο επίπεδο εξοπλισμού Zen. Αισθητικά, είναι αναγνωρίσιμο από τους 18-ιντσών Grand Tour ζάντες (δανεισμένες από το Mégane) και την μαύρη επικάλυψη στους καθρέφτες. Στο εσωτερικό υπάρχει μια ειδική ταπετσαρία η οποία συνδυάζει υφάσματα και δέρματα. Σε σύγκριση με την έκδοση Zen, ο κατάλογος του εξοπλισμού κερδίζει την πίσω κάμερα και την ειδοποίηση τυφλών σημείων.

Η περιορισμένη σειρά, διατίθεται με τη βενζινοκινητήρα 1.6 TCe 150 hp και τους πετρελαιοκινητήρες 1.5 dCi 110 hp και 1.6 dCi 130 hp. Η διαφορά τιμής με την έκδοση Zen στην γαλλική αγορά είναι 400€, επιπλέον κόστος που αντισταθμίζεται σε μεγάλο βαθμό από τον εξοπλισμό που προστέθηκε.

  • L4 1.6 L TCe 150 hp, 220 Nm, gearbox EDC
  • L4 1.5 L dCi 110 hp, 260 Nm, BVM6 (προαιρετικό κιβώτιο ταχυτήτων EDC)
  • L4 1.6 L dCi 130 hp, 320 Nm, BVM6 (προαιρετικό κιβώτιο ταχυτήτων EDC)

Πηγή: leblogauto.com_theautomobilist.fr

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...