Πρώτο βραβείο για την Alpine A110 Première Édition

  • H νέα Alpine A110 έλαβε το πρώτο της βραβείο Trophée Sportive/Passion 2018
  • Το βραβείο, το οποίο είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας στο διαδίκτυο, υπογραμμίζει τον ενθουσιασμό που δημιούργησε η κυκλοφορία της νέας A110

Με τις δοκιμές των μέσων μαζικής επικοινωνίας του νέου A110 να συνεχίζεται στο νότο της Γαλλίας, η Alpine είναι υπερήφανη που έχει ονομαστεί ως αποδέκτης του Γαλλικού Βραβείου Argos Trophée Sportive/Passion 2018, μιας κατηγορίας που ξεχωρίζει τα αυτοκίνητα που μιλούν άμεσα στην καρδιά των ανθρώπων. Τα βασικά κριτήρια ήταν το πάθος και το συναίσθημα και σχεδόν το 55% των ψηφοφόρων επέλεξαν την A110 Première Édition μεταξύ 11 άλλων σπορ αυτοκινήτων.

“Ήμασταν ενθουσιασμένοι και εξαιρετικά περήφανοι όταν μάθαμε ότι η Alpine A110 είχε κερδίσει το βραβείο Trophée Sportive / Passion 2018 παρά την αντιμετώπιση του ανταγωνισμού από τα προϊόντα ενός μεγάλου αριθμού μεγάλων εμπορικών σημάτων σπορ αυτοκινήτων. Η επιλογή των ψηφοφόρων αποκαλύπτει ότι μοιράζονται το πάθος που μας οδήγησε από την αρχή αυτού του φιλόδοξου σχεδίου. Από την αρχή, η κυρίαρχη κατευθυντήρια γραμμή ήταν να προσφέρει ευχαρίστηση – ευχαρίστηση στο μάτι και ευχαρίστηση με τους πίσω τροχούς. Αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει ότι η Alpine κατέχει μια πραγματική θέση στην αγορά των σπορ αυτοκινήτων, μια θέση που βασίζεται στην κομψότητα, την ελαφριά κατασκευή και τον ευκίνητο χειρισμό του A110. “

Bernard Ollivier (Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Alpine).

Το νέο Alpine A110 Première Édition είναι ένα κομψό, ελαφρύ σπορ αυτοκίνητο που αναδεικνύει την αναγέννηση της Alpine. Σύμφωνα με το DNA της Alpine, δίνει έμφαση στην ευκίνητη απόδοση και την απόλαυση της οδήγησης, χωρίς συμβιβασμούς στην καθημερινή άνεση.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στη Γαλλία, το δύο θέσεων coupé με κίνηση στους πίσω τροχούς, ξεχωρίζει από την επιλογή του αλουμινίου για την ελαφριά κατασκευή. Το A110 Première Édition τροφοδοτείται από βενζινοκινητήρα υπερτροφοδοτούμενου 1.8 λίτρων, ισχύος 252 ίππων.

Διαβάστε επίσης:

A110 Première Edition | Το ελαφρύ, κομψό σπορ coupé που σηματοδοτεί την επιστροφή της Alpine

Επιβεβαιώθηκε η ριζοσπαστική έκδοση του Alpine A110!

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...