Ρωσία | 50.000 Renault Kaptur από το εργοστάσιο της Renault στην Μόσχα

Τα 50.000 crossover Renault Kaptur έφτασε το εργοστάσιο της Renault στη Μόσχα, από τον Απρίλιο του 2016. Το νούμερο 50.000 ήταν ένα λευκό με μαύρη οροφή στην έκδοση 4×4, εξοπλισμένο με βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, όπως ενημέρωσε η υπηρεσία Τύπου της Renault Ρωσίας.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του εργοστασίου της Renault στη Μόσχα, Jean-Louis Teron το Renault Kaptur είναι το πρώτο παγκόσμιο μοντέλο της Renault, η παραγωγή της οποίας άρχισε στη Ρωσία, και η δημιουργία της σε όλα τα στάδια αφορούσε Ρώσους ειδικούς. “Το Kaptur κερδίζει ενεργά τη συμπάθεια των αγοραστών όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά και σε άλλες αγορές, αυτό είναι μια άλλη επιβεβαίωση ότι όλα τα μοντέλα της ρωσικής παραγωγής της Renault πληρούν τα καλύτερα παγκόσμια πρότυπα”, – τόνισε.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, περισσότεροι από τους μισούς Ρώσους αγοραστές του μοντέλου επιλέγουν αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, (CVT X-Tronic) που είναι πολύ δημοφιλής. Τον Σεπτέμβριο του 2017, μια ειδική έκδοση Kaptur Extreme εμφανίστηκε η οποία έχει ήδη κερδίσει σε δημοτικότητα (οι πωλήσεις της είναι πάνω από 20%).

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...