Σε περισσότερες από 50 χώρες το Captur!

Πριν από ένα χρόνο η Renault λάνσαρε το Captur, το πρώτο αστικό crossover της, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας εκφραστική σχεδίαση, θέση οδήγησης ενός SUV, χώρο καμπίνας και σπονδυλωτό εσωτερικό ενός MPV, ευελιξία και οδηγική απόλαυση σαν ένα συμπαγές αυτοκίνητο σεντάν.

Πριν από λίγες μέρες η Renault λάνσαρε το Captur στις χώρες του Κόλπου (Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, Ομάν, Κατάρ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Κουβέιτ – Φωτο), με το μοντέλο πλέον να διατίθεται στο εμπόριο σε περισσότερες από πενήντα χώρες, όπου είναι και πολύ δημοφιλής.

Το Renault Captur, απαλό με ισορροπημένες μορφές σχεδίασης εκφράζει μια δυναμική ακόμη και διακριτική προσωπικότητα. Οι γραμμές του εκλαμβάνονται ως ταπεινές, και η προς τα εμπρός θέση του απότομα κεκλιμένου παρμπρίζ τονίζει την δυναμική στάση του.

Το Captur είναι εύκολο να προσαρμοστεί καθώς έρχεται με ένα πρωτότυπο συνδυασμό χρωμάτων δύο τόνων που παράγει μια ελκυστική αντίθεση μεταξύ της οροφής και των πυλώνων και του υπόλοιπου αμαξώματος.

Βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το νέο Clio, αναγνωρισμένη ως σημείο αναφοράς της κατηγορίας B, όταν πρόκειται για την οδηγική απόλαυση.

Οι κινητήρες βενζίνης και ντίζελ που διατίθενται για το μοντέλο ωφελούνται από τις τελευταίες τεχνολογίες της Renault επιτρέποντας την καλύτερη στην κατηγορία του κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2, που ξεκινούν από 96g/km.

Το Renault Captur κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Βαγιαδολίδ της Renault στην Ισπανία.

b7ae02241ef69adb9ea3ce92e429c452

Οι δυο οδηγοί της Lotus F1 παρουσίασαν το Captur στο Dubai

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...