Σουηδία | Η Renault ανοίγει την πρώτη αντιπροσωπεία αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα

Την πρώτη έκθεση ηλεκτρικων οχηματων άνοιξε η Renault στη Στοκχόλμη αυτό το μήνα.

Το κατάστημα αφιερωμένο αποκλειστικά στα ηλεκτρικά οχήματα της Renault θα βρίσκεται στο Täby Centrum, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Σουηδίας, στα περίχωρα της πρωτεύουσας της χώρας.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίξουμε αυτό το κατάστημα που θα μας επιτρέψει να συνεργαστούμε με τους ανθρώπους για την ηλεκτρική κινητικότητα, να τους βοηθήσουμε να μάθουν περισσότερα για το θέμα και να τους δώσουμε την ευκαιρία να μοιραστούν τις ιδέες τους.

“Ως η πρώτη μάρκα σε πωλήσεις ηλεκτρικων οχηματων της Ευρώπης, θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το κατάστημα ιδεών για να αλληλεπιδράσουμε με το κοινό και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να κατανοήσουν τις ευκαιρίες και τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης”, δήλωσε ο Gilles Normand, αντιπρόεδρος Groupe Renault, ηλεκτρικά οχήματα.

Οι πελάτες μπορούν να ελέγξουν τα αυτοκίνητα, να διαμορφώσουν τα αυτοκίνητα στις απαιτήσεις τους και να πραγματοποιήσουν παραγγελίες. Το κατάστημα παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με την υποδομή φόρτισης και τα συστήματα, την τοπική νομοθεσία, τις επιδοτήσεις, τους όρους αγοράς και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με ηλεκτρικό όχημα. Οι επισκέπτες θα έχουν επισης τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα οχήματα.

Η Στοκχόλμη ήταν στην κορυφή της λίστας μας εξαιτίας της ταχείας επέκτασης της αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων στη Σουηδία και της ισχυρής προθυμίας της σουηδικής κυβέρνησης να προωθήσει αυτήν την τεχνολογία », δήλωσε η Ζακαρία Ζεγκάρι, διευθυντής ανάπτυξης δικτύου διανομέων στην Ευρώπη.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...