Στην Ελλάδα η Παγκόσμια παρουσίαση του νέου Dacia Duster!

Για περισσότερο από ένα μήνα, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει 500 δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο, που θα ταξιδέψουν για να γνωρίσουν το νέο Dacia Duster. Ο λόγος είναι ότι η Παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση του δημοφιλούς μοντέλου θα γίνει στη χώρα μας, στην περιοχή γύρω από το Σούνιο και την ανατολική Αττική γενικότερα.

>>Επίσημο: Παγκόσμια πρεμιέρα για το ολοκαίνουργιο Dacia Duster ΙΙ

Οι Έλληνες, αλλά και ξένοι δημοσιογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν για πρώτη φορά τη δεύτερη γενιά του Duster, τόσο εντός, όσο και εκτός δρόμου. Σημαντική συμβολή στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για την επιλογή της χώρας μας είχε και η ασφαλιστική εταιρεία MINETTA, η οποία ανέλαβε την ασφάλιση των αυτοκινήτων για τις ανάγκες της εκδήλωσης, που θα κρατήσει από τα μέσα Νοεμβρίου έως και τα τέλη Δεκέμβρη.

>>Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το best seller Dacia Duster (vids)

Η κα. Ντένη Θεοχαράκη, Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της TEOREN Motors (ελληνική εισαγωγική της Renault), είπε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που η Dacia και το GROUPE RENAULT επέλεξαν την Ελλάδα για την Παγκόσμια Δημοσιογραφική Παρουσίαση του νέου Dacia DUSTER. Η πραγματοποίηση αυτής της πολύ σημαντικής ενέργειας αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τη χώρα μας, η οποία θα αποφέρει σημαντική προβολή σε όλα τα επίπεδα.

>>Τα συστήματα πολυμέσων/ψυχαγωγίας του νέου Dacia Duster 2018

Είμαστε ευτυχείς που χάρη στις προσπάθειες τόσο της TEOREN MOTORS, όσο και των αρμόδιων φορέων επιτύχαμε αυτό το πολύ σημαντικό στόχο για τη χώρα μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η Παγκόσμια Δημοσιογραφική Παρουσίαση του νέου Dacia Duster στην Ελλάδα θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και θα αποτελέσει την απαρχή ώστε η χώρα μας στο μέλλον να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των εταιρειών για αντίστοιχες ενέργειες».

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...