Τέλος τα Renault Scala και Pulse από την αγορά της Ινδίας

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Renault σταματάει τα μοντέλα Scala και Pulse στην αγορά της Ινδίας. Παρόλο που η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τίποτα, μερικοί έμποροι λέγεται ότι έχουν επικυρώσει την απαίτηση. Μια γρήγορη επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα της Renault Ινδίας αποκαλύπτει ότι και τα δύο μοντέλα δεν έχουν υπάρχουν.

Η Renault Ινδίας έχει αφαιρέσει τις τιμές των Scala και Pulse, υποδεικνύοντας ότι τα μοντέλα δεν πωλούνται πλέον στην Ινδία. Η ιστοσελίδα, από την άλλη πλευρά, αποκαλύπτει τις τιμές άλλων προϊόντων όπως το Kwid και το Duster.

Τα Renault Scala και Pulse ήταν ουσιαστικά εκ νέου εκδόσεις του Nissan Sunny και του Nissan Micra αντίστοιχα. Είναι πιθανό ότι τα Pulse και Scala σταμάτησαν στην Ινδία λόγω των κακών πωλήσεων. Το Renault Scala τροφοδοτούνταν από βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων και πετρελαιοκινητήρα 1.5 λίτρων, συνδυασμένο είτε με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων είτε με CVT. Το Pulse, από την άλλη πλευρά, ήταν διαθέσιμο με δύο επιλογές κινητήρα: έναν βενζινοκινητήρα 1.2 λίτρων και έναν πετρελαιοκινητήρα 1.5 λίτρων. Αυτοί οι κινητήρες συνδυάστηκαν με μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...