Τα επόμενα «βήματα» της Renault στην Ινδία θα είναι ένα MPV crossover επτά θέσεων το 2018 και ένα SUV το 2019

Η Renault έχει υποσχεθεί να ξεκινήσει ένα ολοκαίνουργιο προϊόν στην Ινδία κάθε χρόνο, ξεκινώντας από το τρέχον έτος. Αυτό το έτος σηματοδοτεί την κυκλοφορία του Renault Captur στην Ινδία, που αναμένεται σε εκθεσιακούς χώρους της Ινδίας σε 3-4 εβδομάδες.

Για το 2018, λέγεται ότι η Renault ετοιμάζει ένα όχημα 7 θέσεων (codename: Renault RBC) για να ξεκινήσει στην Ινδική αγορά. Επί του παρόντος δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες. Από προηγούμενες αναφορές για το Renault RBC, θα τοποθετηθεί κάτω από το Renault Lodgy και θα είναι αντίπαλος των Maruti Ertiga, Honda BR-V και Datsun GO +. Ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός του βασίζεται στην πλατφόρμα M0, οι αναφορές δείχνουν ότι το Renault RBC θα κυκλοφορήσει σε μια εκτεταμένη έκδοση της πλατφόρμας του Kwid (CMF-A) – που φημολογείται ότι θα καλείται CMF-A +.

Η Renault δεν μπόρεσε να βρει την επιτυχία που ήλπιζε με το Lodgy στην Ινδία και επομένως δεν ήταν σε θέση να επωφεληθεί από τη ζήτηση για οχήματα 7 θέσεων. Με το RBC, η Renault θα μπορούσε να κάνει άλλη μια προσπάθεια στην κατηγορία των MPV, αυτή τη φορά με ένα λιγότερο ακριβό προϊόν με διαφορετικό στυλ, καλό επίπεδο εξοπλισμού και οικονομικά αποδοτική γκάμα κινητήρων.

Επίσης, βρίσκεται στο επίκεντρο ένα συμπαγές SUV (με την επωνυμία Renault HBC) το 2019 για να τεθεί απέναντι στα Maruti Vitara Brezza και Tata Nexon.

Source: indianautosblog.com
Image Source: Renault

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...