Τα νέα της ημέρας.. 18/11

Η Renault έφτασε τις 500 πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων στην Ισπανία κατά τους πρώτους δέκα μήνες του έτους, αντιπροσωπεύοντας το 38% των 1.331 ηλεκτρικων οχημάτων που πουλήθηκαν στη χώρα κατά τη διάρκεια της περιόδου. Ο στόχος της Renault για το 2015 είναι να φτάσουν τις 1.000 μονάδες. Ο κατασκευαστής επισημαίνει ότι το σχέδιο MOVELE που έχει συσταθεί από την κυβέρνηση της Ισπανίας τον Ιούνιο βοήθησε στην αύξηση των πωλήσεων των οχημάτων με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Ο Gérard Liraut, εμπειρογνωμόνων της Renault, ανέφερε ότι ο κατασκευαστής έχει θέσει ένα φιλόδοξο σχέδιο για τη μείωση του βάρους των οχημάτων του με ένα μέσο όρο των 110 kg, στόχος μείωσης για το 2015 και 220 κιλά από το 2018.

Το Ίδρυμα Renault υπέγραψε τρεις νέες συμφωνίες εταιρικής σχέσης με τρία κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα της Αλγερίας: University of Oran, Algiers HEC και Ecole Nationale Polytechnique. Ο Οικονομικός εταίρος της Renault στην Αλγερία, είναι μια δέσμευση για τον ακαδημαϊκό κόσμο, για την ενσωμάτωση των Αλγερινών φοιτητών που υποστηρίζονται από το Ίδρυμα των προγραμμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...