Τι θα δούμε από τις Renault, Alpine και Dacia στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2018;

Η Renault, η Alpine και η Dacia θα είναι παρόντες με περίπτερα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2018 (8-18 Μαρτίου) όπως γνωστοποίησε σήμερα με Δελτίο Τύπου η Renault.

Η Renault θα παρουσιάσει μια νέα ιδέα που θα επικεντρώνεται στην κοινή αστική κινητικότητα

Για 120 χρόνια, η Renault διακατέχεται από πάθος να κάνει τη ζωή ευκολότερη για τους πελάτες της. Σύμφωνα με αυτό η Renault έχει επιλέξει το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2018 για να λανσάρει ένα ολοκαίνουργιο πρωτότυπο, το οποίο ενσωματώνει το όραμά της για κοινή αστική κινητικότητα. Το εν λόγω πρωτότυπο διέρρευσε προ ημερών στο διαδίκτυο (διαβάστε περισσότερα).

Νέες κινητήριες μονάδες για μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση

Η απόλαυση του οδηγού θα αποτελέσει κεντρικό στοιχείο της παρουσίας της Renault στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2018 με την εισαγωγή:

– Ενός νέου κινητήρα με κωδική ονομασία R110 για το ZOE (διαβάστε περισσότερα),
– Μιας νέας γενιάς κινητήρα Energy TCe 1.3-λίτρων για τα μοντέλα Captur και Scénic που αναπτύχθηκε από κοινού από τη Renault-Nissan-Mitsubishi και την Daimler (διαβάστε περισσότερα),
– Ένας νέος κινητήρας για το Talisman και μια αποκλειστική νέα έκδοση του μοντέλου.

Η Renault θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου στις 9:00 π.μ. (τοπική ώρα) την Τρίτη 6 Μαρτίου. Αυτή η συνέντευξη τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά στο group.renault.com.

Alpine A110

Η Alpine επιστρέφει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης για να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στο μοντέλο A110 και το πρόγραμμα μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η Dacia στην κορυφή

Μετά από ένα έτος ρεκόρ το 2017, και με την εμπορική έναρξη του ολοκαίνουριου Duster σε πλήρη εξέλιξη, η Dacia θα παρουσιάσει μια νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής για την οικογένειά μοντέλων Stepway.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...