Το εργοστάσιο της Alpine στην Διέππη επεκτείνεται

Μετά την ανακοίνωση του σχεδίου των 19 αντιπροσώπων στην Γαλλία η Alpine μέσω της Renault προχωρά σε αλλαγές και στο θρυλικό εργοστάσιο της Διέππης.

Γαλλικό δίκτυο πωλήσεων της Alpine |19 σημεία πώλησης

Ο οικισμός του Dieppe-Maritime (Seine-Maritime) επιβεβαίωσε τη μεταφορά δύο εκταρίων γης από το πρώην γήπεδο Thoumyre στην Alpine, για 170.000€ όπως αναφέρει το γαλλικό tendanceouest.com. Μια ευκαιρία επεκτάσεις καθώς η κατασκευή της νέας A-110 γίνεται με δυσκολία καθώς οι ανάγκες όλο και μεγαλώνουν.

Αυτό το οικόπεδο του σταδίου Thoumyre, που συνορεύει με το εργοστάσιο στη ζώνη Bréauté στην Διέππη (Seine-Maritime), προορίζεται για την Alpine από το 2004. Μόλις ανακοινώθηκε η αναγέννηση της Alpine το 2013, οι δύο κοινότητες δήλωσαν ότι θα καθιστούσαν διαθέσιμη αυτή τη γη για την ανακατανομή των δραστηριοτήτων του εργοστασίου.

Πάρκινγκ και ένα νέο κτίριο

Το εργοστάσιο στην Διέππη της Renault είναι αρκετά κοντά στο να γίνει μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση. Εκτός από τη συναρμολόγηση του Blue Car του ομίλου Bolloré, ο ιστορικός χώρος της Alpine επιλέχθηκε για την αναγέννηση της μυθικής μάρκας. Και θα επεκταθεί τώρα. Σχεδιάζεται ένας χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων που προορίζεται για τους εργαζόμενους και ένα νέο κτίριο, το οποίο προορίζεται να ενισχύσει την κατασκευή της νέας A-110. Ένα είδος εκθεσιακού χώρου με σαλόνια υποδοχής και εκθετήριο αυτοκινήτων για μελλοντικούς επισκέπτες επίσης είναι στα σχέδια.

Φωτογραφία: carmagazine.co.uk

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...