Το νέο κέντρο σχεδιασμού της Groupe Renault (vid)

Ανακαλύψτε το ολοκαίνουργιο τμήμα σχεδιασμού της Renault! Τα νέα γραφεία σχεδιάστηκαν για να προωθήσουν την καινοτομία και την ευημερία στην εργασία. Ο χώρος εργασίας θεωρείται ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας δημιουργίας.

Ο σχεδιασμός είναι πρωταρχικός παράγοντας στην επιτυχία της αγοράς για ένα όχημα. Αν και οι τεχνικές πτυχές της εργασίας σχεδιασμού είναι πολύ πιο περίπλοκες για να περιγράψουν, το προσωπικό σχεδιασμού προφανώς απαιτεί φαντασία, δημιουργικότητα και έντονη αίσθηση αισθητικής.

Η εμπλοκή σχεδιασμού αρχίζει με την αρχική διατύπωση των προδιαγραφών και συνεχίζεται μέχρι την απελευθέρωση της παραγωγής. Το τμήμα διαθέτει ένα δίκτυο πέντε διεθνών κέντρων σχεδιασμού, με προσωπικό πολυπολιτισμικό προφίλ (27 εθνικότητες). Οι δεξιότητες καλύπτουν τα πάντα από την παραδοσιακή χειροτεχνία (φυσική μοντελοποίηση, ταπετσαρία, βαφή) έως προηγμένες τεχνολογίες (ψηφιακή μοντελοποίηση και απεικόνιση, διαδραστικός σχεδιασμός) και οδηγούνται από έναν πραγματικό ενθουσιασμό για το αυτοκίνητο.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...