Το νέο Mitsubishi Lancer έρχεται ως crossover, με την βοήθεια των Renault-Nissan

Το Mitsubishi Lancer μπορεί να κάνει ακόμη καριέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η αλήθεια του θέματος είναι ότι δεν είναι σύγχρονο και καλύτερα εξοπλισμένο από τον ανταγωνισμό. Το όνομα Lancer δεν θα πεθάνει, ωστόσο, τα σχέδια της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας για την ανανέωση του Lancer έρχονται τη μορφή ενός crossover κατηγορίας C.

Από τότε που το concept e-Evolution παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο του 2017, γνωρίζαμε ότι η Mitsubishi μαγειρεύει κάτι. Ο διευθύνων σύμβουλος Trevor Mann άφησε να εννοηθεί ότι το Lancer θα συνεχίσει, με άλλη μορφή.

Το νέο Lancer αναμένεται να καθίσει στην πλατφόρμα CMF-C / D ως μέρος του επιχειρηματικού σχεδίου της Συμμαχίας 2022. Η πλατφόρμα C/D της Renault-Nissan χρησιμοποιείται στα Nissan Qashqai, Renault Kadjar, Nissan X-Trail και Renault Koleos, καθώς και στα Renault Megane και Nissan Pulsar.

Με βάση την πλατφόρμα των Renault/Nissan, η Mitsubishi θα είναι σε θέση να εξοπλίσει το Lancer με κάποιο είδος ηλεκτροκίνησης, είτε πρόκειται για ήπιο υβριδικό, υβριδικό είτε plug-in υβριδικό όπως το Outlander PHEV.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...