Το νέο Renault Mégane R.S. θα κάνει την εμφάνιση του στο Rallye du Var της Γαλλίας

Το νέο Mégane R.S. είναι έτοιμο να διασκεδάσει τους θεατές στο Rallye du Var (23-26 Νοεμβρίου), έναν αγώνα του πρωταθλήματος ραλλυ Clio R3T Trophy Γαλλίας.

Οι θεατές που παρακολουθούν το φινάλε του γαλλικού πρωταθλήματος αυτού του Σαββατοκύριακου στη νότια Γαλλία, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την τελευταία δημιουργία της Renault Sport από κοντινή απόσταση. Το γεματο στροφές βουνό του Var θα αποτελέσει την ιδανική ατμόσφαιρα για την παρουσίαση της ευελιξίας του σασί 4Control του νέου Mégane R.S. με σύστημα τετραδιευθυνσης.

Θα είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Νεου Mégane R.S. από το Μάιο και το Grand Prix του Μονακό. Το Rallye du Var είναι και η τέλεια ευκαιρία, καθώς είναι ο τελευταίος γύρος του Clio R3T Trophy France 2017, μιας σειρά αγώνων της Renault Sport Racing.

Το Νέο Renault Mégane R.S. φέρει πολυάριθμες τεχνολογίες που επωφελούνται από την τεχνογνωσία της Renault στα μηχανοκίνητα σπορ, συμπεριλαμβανομένων των hydraulic bump stops που δημιουργήθηκαν αρχικά από τη Renault Sport Racing για τα ραλλυ.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...