Το νέο RSM QM3 υπογραμμίζει τη γαλλική κομψότητα και την αποδοτικότητα των καυσίμων

Έχοντας εισχώρηση δυναμικά στα crossovers της κατηγορίας Β στη Νότια Κορέα, η Renault Samsung, η τοπική μονάδα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, παρουσίασε το ανανεωμένο QM3 την Τετάρτη, προβάλλοντας την κληρονομιά του ευρωπαϊκού μοντέλου.

Γνωστό ως Captur στην Ευρώπη, το crossover είναι το Νο.1 στην κατηγορία τα τελευταία τρία χρόνια. Αλλά για να γίνει ελκυστικό στην Κορέα, όπου προτιμάται η αρσενική γερμανική σχεδίαση, η Renault Samsung πρόσθεσε “χαρισματικά χαρακτηριστικά” στο υπάρχον σχέδιο.

“Το νέο QM3 επέστρεψε με έναν πιο παθιασμένο και εξελιγμένο σχεδιασμό και τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές και ο τέλειος σχεδιασμός του απευθύνεται σε κάτι διαφορετικό από τους άλλους”, δήλωσε ο Park Dong-hoon, πρόεδρος της Renault Samsung, σε μια αποκαλυπτική εκδήλωση.

Τα φώτα ημέρας σε σχήμα C με την μάσκα χρωμίου του ψυγείου δημιουργεί μια απότομη και κομψή εμφάνιση όπως ανέφερε η εταιρεία, συγκρίνοντάς την με το προηγούμενο μοντέλο της που είχε πιο φιλική προς την οικογένεια εμφάνιση.

Ένας πετρελαιοκινητήρας 1.5 σε συνδυασμό με διπλού συμπλέκτη κιβώτιο ταχυτήτων, προσφέρει 17,3 χιλιόμετρα ανά λίτρο, η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία, όπως δήλωσε η εταιρεία. Το όχημα μπορεί ακόμη και να καταναλώνει λιγότερο εάν οδηγείτε σε οικολογική λειτουργία, η οποία έχει σχεδιαστεί για να εξοικονομήσει έως και 10% των καυσίμων.

Πηγή/Φωτογραφία: koreaherald.com

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...