Το Alpine A110 εντοπίστηκε σε βενζινάδικο στο Nurburgring, είναι έτοιμο για χρόνο στο Nordschleife;

Παρ’όλα αυτά, η παραπάνω φωτογραφία δείχνει ένα A110 που απολαμβάνει ένα “γεύμα” σε ένα βενζινάδικο κοντά στην Πράσινη Κόλαση του Nurburgring – Η εικόνα προέρχεται από τη σελίδα Nurburgring Bridge To Gantry στο Facebook.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, σας παρουσιάσαμε την A110 που μοιραζόταν το ίδιο γκαράζ στο Nordschleife με το σχεδόν έτοιμο Renault Megane RS (διαβάστε περισσότερα).

Το Megane RS αναμένεται να συνδυάσει μια πιο ισχυρή έκδοση του 1.8-λίτρων turbo της Alpine, με τον κινητήρα να ανεβαίνει από 252 ίππους σε περίπου 300.

Με δεδομένο αυτό, καθώς και το γεγονός ότι η RS αναμένεται να θέσει νέο ρεκόρ στο Nurburgring, υπάρχει η πιθανότητα για έναν επίσημο χρονομετρημένο γύρω και του A110.

Ίσως βέβαια οι μηχανικοί της Renault Sport να έφεραν την A110 στην πίστα, για μερικές επιπλέον δοκιμές.

Δεδομένου ότι αναφέρθηκε η διαφορά ίππων μεταξύ των δύο γαλλικών διαβόλων ταχύτητας, πρέπει επίσης να σας πούμε ότι, ανεξάρτητα από το Megane RS, το A110 φέρει ένα πλεονέκτημα βάρους.

Πιο συγκεκριμένα, ο κινητήρας στο κέντρο και η κίνηση στους πίσω τροχούς φέρνει το σπορ διθέσιο στα 1.080 κιλά, κάτι που είναι απλά εκπληκτικό για το 2017.

Η μόνη λεπτομέρεια που έχουμε αμφιβολίες είναι η έλλειψη διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης. Ωστόσο, όπως απέδειξε η McLaren, ένα γρήγορο αυτοκίνητο μπορεί να καταβροχθίσει ακόμη και ένα με ανοιχτό διαφορικό, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να καταλάβουμε τι έχουν προετοιμάσει οι Γάλλοι μηχανικοί.

Και αν έχετε ξεχάσει την τιμή είναι στα €58,500 για την A110 Premiere Edition.

Πηγή: autoevolution.com

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...