Το Renault Trezor ψηφίστηκε ως Concept Car of the Year στη Γενεύη στα βραβεία σχεδιασμού αυτοκινήτων

Το εντυπωσιακό Renault Trezor ψηφίστηκε ως Concept Car Design of the Year 2016, από μια 20 μελής ισχυρή κριτική επιτροπή που χαρακτηρίζεται από τους κορυφαίους σχεδιαστές αυτοκινήτων στον κόσμο. Το βραβείο, έλαβε ο Anthony Lo, υπεύθυνος εξωτερικής σχεδίασης και ο Stéphane Janin, σύμβουλος Concept-Car, σε μια ειδική πανηγυρική τελετή στη Γενεύη (Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017). Τα πλήρη αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στο Car Design Review.
Guy Bird,Car Design Review 4, δήλωσε:

Ήταν ένα ντέρμπι φέτος, αλλά, το αυτοκίνητο της Renault, το διθέσιο ηλεκτρικό GT έκλεψε τις καρδιές των επαγγελματιών σχεδιαστών αυτοκινήτου. Το Trezor είναι ένας θρίαμβος του δημιουργικού σχεδιασμού και άξιος νικητής του Αυτοκίνητο της Χρονιάς πρωτότυπου σχεδιασμού 2016.

Laurens van den Acker, ανώτερος αντιπρόεδρος του εταιρικού σχεδιασμού της Renault, σχολίασε:

Είναι τιμή μας να λαμβάνουμε αυτό το βραβείο, επειδή έχει ψηφιστεί από τους ομοσταβλους μας, και αυτό είναι το πιο δύσκολο ακροατήριο για να ικανοποιηθεί. Είναι πολύ καλό για την ομάδα σχεδιασμού μας και τη δημιουργικότητά τους, και νομίζω ότι μας ανοίγει την όρεξη για περισσότερο, μας διεγείρει για να συνεχίσουμε.

Renault TREZOR, Concept Car of the Year at Geneva Car Design Awards

Renault TREZOR, Concept Car of the Year at Geneva Car Design Awards

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...