Το Renault Zoe, 4ο σε παγκόσμιες πωλήσεις ηλεκτρικών οχηματων στην αρχή του έτους

Παρά την προχωρημένη ηλικία και τη σταδιακή άφιξη των ανταγωνιστών, το Renault Zoe εξακολουθεί να βρίσκει το ακροατήριό του. Το γαλλικό ηλεκτρικό όχημα πόλης είναι τέταρτο σε πωλήσεις ηλεκτρικών οχηματων παγκοσμίως κατά τους πρώτους μήνες του έτους.

Η αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων εξακολουθεί να είναι μικρή, είτε στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες ή την Κίνα. Επομένως, είναι πάντα δύσκολο για εταιρείες όπως η Renault ή η Tesla να σπάσουν μια σχετικά συντηρητική βιομηχανία, αλλά ο γάλλος κατασκευαστής τα πάει πολύ καλά με το Zoe.

Πωλείται κυρίως στην Ευρώπη, την τέταρτη μεγαλύτερη ηλεκτρική αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο. Το γαλλικό ηλεκτρικό πόλης εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ πίσω από τον κινεζικό Baic EC, που εξακολουθεί να είναι το πρώτο σε πωλήσεις ηλεκτρικό όχημα στον κόσμο, και πίσω από το Leaf της Nissan, το οποίο μόλις ανανεώθηκε.

Το Zoe δεν τα πάει καθόλου άσχημα λαμβάνοντας υπόψη την προχωρημένη ηλικία του, αφού το Γαλλικό όχημα συνεχίζει μετά από επτά χρόνια. Αυτή η κατάταξη σηματοδοτεί επίσης την εντυπωσιακή πτώση του μοντέλου Tesla S. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί από την προσδοκία των Αμερικανών πελατών για το Μοντέλο 3.

Source/Photo: caradisiac.com

Main Photo: motoringresearch.com

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...