Renault News
Renault Trucks

Ανανεωμένο Renault Trucks D 2019: εξοικονόμηση καυσίμου έως 7%

Η Renault Trucks παρουσιάζει την έκδοση 2019 της σειράς φορτηγών διανομής Renault Trucks D και D Wide. Οι νέες εκδόσεις των οχημάτων διαθέτουν βελτιωμένη αεροδυναμική και οδηγική άνεση, καθώς και νέους κινητήρες Euro 6 Step D. Ο συνδυασμός αυτού του νέου εξοπλισμού και των βελτιώσεων των κινητήρων προσφέρει εξοικονόμηση καυσίμου έως και 7% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Euro 6 Step D

Οι κινητήρες DTI 5, DTI 8 και DTI 11 συμμορφώνονται ήδη με τον κανονισμό Euro 6 Step D που θα τεθεί σε ισχύ την 1η Σεπτεμβρίου 2019. Οι κινητήρες Renault Trucks D και D Wide έχουν ενημερωθεί και διαθέτουν τώρα ένα φίλτρο σωματιδίων νέας γενιάς.

Για τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου, οι κινητήρες DTI 5 και DTI 8 είναι εφοδιασμένοι με νέο λογισμικό κινητήρα. Το πλήρες φάσμα βοηθητικών εξαρτημάτων έχει επίσης επανασχεδιαστεί, με τα Renault Trucks D και D Wide να διαθέτουν ένα νέο σύστημα ψύξης λαδιού και μια αντλία νερού χαμηλής ροής.

Βελτιστοποιημένη αεροδυναμική

Το έργο που πραγματοποίησε πρόσφατα η Renault Trucks στο πειραματικό όχημα Urban Lab 2 έχει αποδείξει ότι η βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής είναι ένας από τους βασικούς μοχλούς για τη μείωση τόσο της κατανάλωσης καυσίμου όσο και των εκπομπών CO2 των οχημάτων διανομής, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται σε περιαστικό περιβάλλον.

Για να βελτιωθεί η ροή του αέρα και ως εκ τούτου να μειωθεί σημαντικά η κατανάλωση καυσίμων, η αεροδυναμική του Renault Trucks D και D Wide έχει βελτιστοποιηθεί. Στην έκδοση του 2019 έχουν τοποθετηθεί νέοι πλευρικοί εκτροπείς, καθώς και ένας νέος ρυθμιζόμενος εκτροπέας οροφής, ο οποίος μπορεί να προσαρμοστεί για όλους τους τύπους σκελετών, χάρη στις 12 θέσεις τοποθέτησής του.

Ασφάλεια και άνεση οδήγησης

Για μεγαλύτερη ασφάλεια και οδηγική άνεση, τα μοντέλα Renault Trucks D και D Wide είναι εξοπλισμένα με νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού. Το προσαρμοστικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας ταξιδιού (ACC) διατηρεί αυτόματα μια ελάχιστη απόσταση πίσω από το όχημα για ομαλότερη οδήγηση σε βαριά κυκλοφορία, μειώνοντας ταυτόχρονα την κόπωση του οδηγού. Ο ρυθμιζόμενος περιοριστής ταχύτητας (ASL) είναι επίσης ένα αναπόσπαστο χαρακτηριστικό. Οι έλεγχοι και για τα δύο συστήματα είναι τοποθετημένοι με εύκολο τρόπο προσέγγισης του οδηγού, οδηγώντας έτσι σε ασφαλέστερη και αποδοτικότερη οδήγηση.

Ο συνδυασμός αυτών των βελτιώσεων και ο νέος εξοπλισμός επιτρέπουν στους πελάτες να μειώσουν κατά 7% την κατανάλωση καυσίμων σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Τα Renault Trucks D και D Wide 2019 είναι διαθέσιμα για παραγγελία τώρα. Είναι συμβατά με βιοντίζελ (μέχρι 100%) και είναι επίσης διαθέσιμα σε έκδοση CNG.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies