Renault News
Renault TrucksΕιδήσεις

Ανανεωμένο Renault Trucks T 2019: άνεση, οικονομία καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές CO2

Η Renault Trucks κυκλοφόρησε την νέα T 2019 στην αγορά. Εξοπλισμένη με νέο κινητηρα Euro 6 Step D, η έκδοση T 2019 διαθέτει 3% μείωση στην εξοικονόμηση καυσίμων σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Έχει επίσης εξοπλιστεί με νέο εξοπλισμό, αυξάνοντας την άνεση και την άνεση του οδηγού.

Η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 μειώνονται επισης κατά 3%.

Τα μοντέλα Renault Trucks T και T High έκδοσης 2019 είναι ήδη εξοπλισμένα με κινητήρες DTI 11 και DTI 13 Euro 6 Step D, σύμφωνα με τον κανονισμό που θα τέθηκε σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2019. Διαθέτουν νέας γενιάς, υλικά για αυξημένη ανθεκτικότητα. Ένας αισθητήρας ποιότητας Adblue έχει επίσης προστεθεί, ενώ ο έβδομος εγχυτήρας έχει αφαιρεθεί.

Το Renault Trucks T 2019 είναι εξοπλισμένο με σύστημα νέας γενιάς Optivision. Αυτός ο ρυθμιζόμενος ρυθμιστής ταχύτητας, ο οποίος χρησιμοποιεί την οδική τοπογραφία για τη βελτιστοποίηση των αλλαγών ταχυτήτων, αποθηκεύει τώρα δεδομένα απευθείας στο όχημα. Αυτό προσθέτει στην άνεση του οδηγού, καθώς η σύνδεση δεν θα χαθεί πλέον, ακόμη και σε περιοχές όπου το GPS δεν παρέχει πληροφορίες, όπως σήραγγες. Επιπλέον, οι πληροφορίες διαδρομής είναι πιο ακριβείς, επιτρέποντας στους οδηγούς να προγραμματίσουν καλύτερα τα ταξίδια τους.

Τέλος, το προσαρμοστικό Eco Cruise Control διαθέτει νέες ρυθμίσεις που χρησιμοποιούν λιγότερα καύσιμα. Ο συνδυασμός αυτών των βελτιώσεων και του νέου εξοπλισμού επιτρέπει στους πελάτες να επιτύχουν μείωση της κατανάλωσης καυσίμου κατά 3% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Βελτιωμένη στο εσωτερικό και άνεση οδηγού

Σε αυτήν την έκδοση του 2019, οι καμπίνες φορτηγών της σειράς T διαθέτουν νέα στοιχεία της κορυφαίας κατηγορίας.
Μέσα στο εσωτερικό του, το ταμπλό του οχήματος διαθέτει φινίρισμα από ανθρακονημα, κάτι το οποίο επίσης βρίσκεται μέσα στις πόρτες, μαζί με μαύρα δερμάτινα καθίσματα και ένα νέο εναρμονισμένο γκρι χρώμα. Εξωτερικά, η μάσκα και οι καθρέφτες μπορούν πλέον να προσαρμοστούν, με δύο χρώματα, γυαλιστερό μαύρο ή πορτοκαλί. Η πινακίδα του οχήματος διαθέτει απλουστευμένη, πιο ορατή διατύπωση, με το όνομα του οχήματος, την ισχύ του και την κινητήρια δύναμη. Μια περαιτέρω γραμμή είναι διαθέσιμη για την εξατομίκευση των πελατών.

Το Renault Trucks T και το T High έκδοση 2019 είναι τώρα διαθέσιμα για παραγγελία.

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies