Renault News
EspaceRenaultΔιεθνή

Επίσημο: Νέο Renault Espace – Πρώτες Φωτογραφίες

Renault_62238_global_en (Custom) Renault_62239_global_en (Custom) Renault_62240_global_en (Custom)

Σήμερα η Renault μας έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες του ολοκαίνουργιου Espace. Το νέο μεγάλο, κομψό και καινοτόμο crossover, συνδυάζει ισχυρό σχεδιασμό βασιζόμενο σε μεγάλο βαθμό στο πρωτότυπο αυτοκίνητο Initiale Paris που αποκαλύφθηκε πριν από ένα χρόνο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Το νέο Renault Espace θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του σε συνέντευξη Τύπου με επικεφαλής τον κ Carlos Ghosn, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Renault, την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο περίπτερο της Renault στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Με την ευκαιρία αυτή, η Renault και οι συνεργάτες της Publicis Conseil και DigitasLBi έχουν δημιουργήσει ένα πρωτότυπο ψηφιακό πακέτο παρουσίασης που συνδυάζει βίντεο και 3D στοιχεία που θα παρέχει στους χρήστες του Διαδικτύου με μια συναρπαστική εμπειρία, όπου ανακαλύπτουν το εσωτερικό και τον εξωτερικό σχεδιασμό του νέου Espace σε διαδοχικές φάσεις.

Το κοινό θα είναι σε θέση να έχει πρόσβαση σε αυτά τα on-line αποκαλυπτήρια στο www.crossover.renault.com

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies