Renault News
Hot NewsRenaultVideoΔιεθνήΕιδήσεις

Ντεμπούτο για το νέο Renault Duster Oroch Pick-Up στην Βραζιλία [New Photos]

Η Renault λάνσαρε το νέο pickup Duster Oroch στη Βραζιλία, όπου το μοντέλο έχει τιμή εκκίνησης R$ 62,290 (περίπου $15.210).

Με βάση το Duster SUV, το Duster Oroch εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία pick-up στη Βραζιλία. Το μοντέλο προσφέρεται με τους ίδιους βενζινοκινητήρες όπως και στο Duster SUV: έναν 1.6-λίτρων με 110hp (115hp με αιθανόλη) και 2.0-λίτρων με 143hp (148hp με αιθανόλη). Ο μικρότερος κινητήρας προσφέρεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων, ενώ ο κινητήρας 2.0-λίτρων με ένα εξατάχυτο. Μια αυτόματη μετάδοση θα είναι διαθέσιμη αργότερα.

Το νέο pick-up έρχεται μόνο με διπλή διαμόρφωση καμπίνας, με ένα χώρο φόρτωσης που έχει χωρητικότητα 683 λίτρα (24,1 cu-ft). Ο χώρος φόρτωσης έχει πλάτος 1.175 χιλιοστού και μήκους 1,350mm.

Το Duster Oroch είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις: Expression 1.6 16V, Dynamique 1.6 16V και 2.0 16V Dynamique. Η βασική έκδοση προσφέρετε με διπλούς αερόσακους, ABS, υδραυλικό τιμόνι, κλιματισμό, 16-ιντσών ζάντες, ηλεκτρικά παράθυρα, CD MP3 ραδιόφωνο με τέσσερα ηχεία και μπάρες οροφής, μεταξύ άλλων.

Οι εκδόσεις Dynamique 1.6 16V και 2.0 16V Dynamique προσφέρουν το σύστημα infotainment Media NAV Evolution, φώτα ομίχλης, 16-ιντσών Σκούρες Γκρι ζάντες, cruise control, ηλεκτρικούς καθρέπτες, αισθητήρες παρκαρίσματος, τιμόνι με δερμάτινη επένδυση, υπολογιστή ταξιδιού και άλλα.

Photos/carscoops.com

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies