Renault News
Hot NewsRenaultTwingoΔιεθνήΕιδήσεις

Περιορισμένη έκδοση προσθέτει το αυτόματο διπλού συμπλέκτη EDC στον κατάλογο Twingo

Η περιορισμένη έκδοση Twingo Cosmic σηματοδοτεί την προσθήκη του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη EDC στο λιλιπούτειου μοντέλο της Γαλλικής εταιρείας. Συνδυάζεται με τον κινητήρα βενζίνης TCe 90, αυτό το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων προσφέρει μοναδική απόδοση και άνεση στην οδήγηση για την κατηγορία, σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2, που διαμορφώθηκαν σε 4,8 λίτρα / 100 χιλιόμετρα και 107 g / km αντίστοιχα.

Η περιορισμένη έκδοση Twingo Cosmic φέρει αποκλειστικά χαρακτηριστικά, όπως:

  • 16-ιντσών ζάντες αλουμινίου,
  • Νέο αποκλειστικό χρώμα,
  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες σε Μαύρο χρώμα ,
  • Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος

Το πακέτο εξοπλισμού είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρο και εκτείνεται από αυτόματο έλεγχο του κλίματος στη βροχή και αισθητήρες φωτός, συν πίσω υποβοήθησης στάθμευσης. Η λίστα συνεχίζεται με ηλεκτρικούς, θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, κεντρικό αποθηκευτικό χώρο, δερμάτινο τιμόνι, Premium πατάκια εμπρός και πίσω κα.

Επίσης πρότυπο είναι το ραδιόφωνο Connect Ε & Go το οποίο, σε συνδυασμό με την Ε & GO πολυμεσική εφαρμογή, επιτρέπει στους επιβάτες να συνδεθούν με το όχημα χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο για να επωφεληθούν από την πλοήγηση, streaming μουσικής, πρόσβαση σε αριθμούς τηλεφώνου, τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε κλήσεις, καθώς επίσης και για να δείτε τα δεδομένα που σχετίζονται με το αυτοκίνητο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies