Renault News
RenaultVideoΔιεθνήΕιδήσεις

Το νέο Renault Duster AWD για την αγορά της Ινδίας

Το Renault Duster δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι το είδος της επιτυχίας που κάθε αυτοκινητοβιομηχανία θα ήθελε να έχει στο βιογραφικό της. Εισήλθε στην αγορά της Ινδίας το 2012 με τη σοβαρή πρόθεση να ανατρέψει τον ανταγωνισμό, και το κατάφερε, άψογα. Φέρει αξιοπρεπή εξοπλισμό, μια σειρά από επιλογές κινητήρα, καλές επιδόσεις και οικονομία καυσίμου. Και ενώ πάντα είχε τα φόντα για να γίνει το top SUV, η απουσία πραγματικής all whell drive έκδοσης είχε γίνει αισθητή. Δύο χρόνια μετά την έναρξη, η Renault τελικά αποφάσισε να λανσάρει μια all-wheel drive 4×4 έκδοση του Duster.

Εξωτερικό Στυλ και Σχεδιασμός
Το νέο Renault Duster 4×4 ή 4WD μοιράζεται την ίδια εμφάνιση με την έκδοση με την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Μυώδεις γραμμές, ογκώδη προβολείς, χρωμιομένες γρίλιες στην μάσκα και μεγάλους θόλους τροχών, όλα αυτά κάνουν το εντυπωσιακό Duster εμφανίσιμο και τραχύ. Επίσης φέρει ανανεωμένο εσωτερικό με νέο τιμόνι και νέα κεντρική κονσόλα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies