Renault News
Hot NewsMeganeRenaultΔιεθνήΕιδήσειςΚατασκοπεία

Το εσωτερικό της νέας γενιάς Megane [Photos]

Δεδομένου ότι η τρίτη γενιά Renault Megane πλησιάζει το τέλος της παραγωγής και του κύκλου ζωής του, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία βάζει τις τελευταίες πινελιές στο το νέο μοντέλο. Κατασκοπευτικές φωτογραφίες είδαν το φως τις δημοσιότητας με την νέα γενιά Renault Megane, δείχνοντας μας το ολοκαίνουργιο ταμπλό.

Το αυτοκίνητο της δοκιμής βρέθηκε στους ισπανικούς επαρχιακούς δρόμους καμουφλαρισμένο. Στις νεες φωτογραφίες φαίνεται ότι τα πίσω φωτιστικά μέρη έχουν πολλά κοινά στοιχεία με αυτά του Clio.

Από την πλαϊνή όψη, είναι εύκολο να πούμε ότι οι σχεδιαστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να εξασφαλίσουν εύκολη πρόσβαση μέσα-έξω για τους πίσω επιβάτες χρησιμοποιώντας ευρύ άνοιγμα των πίσω θυρών.

Όσον αφορά το μπροστά μέρος, είμαστε σε θέση να δούμε μια λεπτή λωρίδα LED φώτα ημέρας, να αναμειγνύονται στην άνω περιοχή των προβολέων. Μια επιθετική τραπεζοειδή εισαγωγή αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα, και ένα πελώριο μεγάλο σήμα της Renault, κυριαρχούν στην εμπρός μάσκα σχήματος V του νέου μοντέλου.

Από την εσωτερική φωτογραφία, θα δούμε ότι ενισχύθηκαν τα καθίσματα, ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, χειριστήρια ηχοσυστήματος κρύμενα πίσω από την δεξιά πλευρά του τιμονιού και τροποποιημενη ριζικά σε σχεδιασμό κεντρική κονσόλα.

Αναμένουμε να δανείζεται την 8,7-ιντσών οθόνη αφής σε συνδυασμό με το σύστημα πολυμέσων του Renault Espace αλλά και της επόμενης γενιάς Laguna. Κινητήρες και μετάδοση; Αναμένονται οι 1.2 TCe, 1.6 TCe και 1.6 dCi που θα συνδυάζονται με ένα εξατάχυτο χειροκίνητο ή ένα 6-τάχυτο EDC διπλού συμπλέκτη αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Photos: autoevolution

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies