Renault News
AlpineΑ110

Το Alpine A110 σπορ αυτοκίνητο της χρονιάς 2018 από το γαλλικό περιοδικό Echappement

Όπως κάθε χρόνο για περισσότερα από τριάντα χρόνια, το Γαλλικό περιοδικό Echappement διοργανώνει την εκλογή του καλύτερου σπορ αυτοκινήτου της χρονιάς. Φέτος, 8 αυτοκίνητα βρίσκονται στην λίστα. Ford Mustang GT, Toyota Yaris GRMN, Suzuki Swift Sport, BMW M2 Competition, Renault Megane RS 280 Cup, Ford Fiesta ST Pack, Mazda MX-5 ST 2.0, Alpine A110 Premiere Edition.

Οι φιναλίστ βρέθηκαν στην περιοχή Burgundy της Γαλλίας για να συναγωνιστούν κατά τη διάρκεια μιας ημέρας δοκιμών σε πίστα με τους François Delecour, Nicolas Schatz, Yoann Bonato και Cindy Gudet στο τιμόνι. Στο τέλος αυτής της δοκιμαστικής ημέρας, το Alpine A110 ανεβαίνει στην κορυφή του βάθρου.

Το Alpine A110 χαιρετίστηκε ομόφωνα από τους οδηγούς, τους αναγνώστες και τη συντακτική ομάδα του Echappement, τοποθετώντας πάντα το αυτοκίνητο πρώτα μεταξύ των 8 υποψηφίων.

Οι 1955 μονάδες της A110 Première Edition έχουν παραχθεί και έχουν ολοκληρωθεί οι τελευταίες παραδόσεις. Η παραγωγή του A110 Pure and Légende ξεκίνησε στο εργοστάσιο Dieppe και είναι πλέον διαθέσιμες στις αντιπροσωπειες της Alpine.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies