Renault News
AlpineΑ110Ειδήσεις

Το Alpine A110 στους φιναλίστ για το βραβείο “Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2019”

Έχουμε ήδη τη λίστα των φιναλίστ για το πολυπόθητο βραβείο Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2019 στην Ευρώπη. Ένα ακόμη έτος, μια κριτική επιτροπή που αποτελείται από δημοσιογράφους ειδικευμένους στον κόσμο του αυτοκινήτου θα έχει στα χέρια της, την επιλογή του αυτοκινήτου που μπορεί να λάβει αυτό το βραβείο.

Η λίστα των φιναλίστ φέτος αποτελείται από μια ποικιλία από αυτοκίνητα τόσο από mainstream εταιρείες όσο και από πιο premium μάρκες. Επιπλέον, υπάρχει επίσης μια σημαντική ποικιλία στον τύπο των οχημάτων Sedan, compact, SUV, ηλεκτρικά και σπορ.

Οι φιναλίστ:

Alpine A110
Citroën C5 Aircross
Ford Focus
Jaguar I-Pace
Kia Ceed
Mercedes Class A
Peugeot 508

Τα 60 μέλη που αποτελούν την κριτική επιτροπή του βραβείου Αυτοκινήτου της Χρονιάς στην Ευρώπη πρέπει να επιλέξουν μεταξύ αυτών των επτά υποψηφίων. Κάθε μέλος θα κατανείμει 25 βαθμούς μεταξύ τουλάχιστον πέντε υποψηφίων και θα αναφέρει επίσης τα κριτήρια ψηφοφορίας. Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από ειδικευμένους δημοσιογράφους από 23 χώρες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies