Renault News
DaciaDuster

Το Dacia Duster εξοπλίζεται με τον πρώτο κινητήρα LPG Euro 6d-Temp του ομίλου Renault

Στην γειτονική Ιταλία, στο νέο Dacia Duster έκανε ντεμπούτο ο νέος κινητήρας LPG, ο πρώτος Euro 6d-Temp που εγκρίθηκε από τον όμιλο Renault, ο οποίος στοχεύει στην οικονομική αποδοτικότητα.

Το νέο Dacia Duster, ένα μοντέλο που στην Ιταλία έχει ξεπεράσει τις 152.000 πωλήσεις στα 8 χρόνια πορείας, επεκτείνει την γκάμα των κινητήρων.

Το SUV υιοθετεί τον πρώτο κινητήρα LPG Euro 6d-Temp του ομίλου Renault, παρέχοντας έτσι στους πελάτες την ευκαιρία να επιλέξουν έναν οικονομικό κινητήρα όπως ο LPG που έχει ήδη εγκριθεί με τους νέους κανονισμούς για τις εκπομπές ρύπων.

Η έκδοση υγραερίου θα υιοθετήσει την ονομασία 1.6 SCe 115 HP LPG και θα βασίζεται στον προηγούμενο ατμοσφαιρικό 1.6 λίτρων.

Συνολική αυτονομία στα 1.269 χλμ
Ο νέος κινητήρας LPG μπορεί να υπερηφανεύεται για μια δεξαμενή χωρητικότητας 33,6 λίτρων LPG, η οποία επιτρέπει μια εμβέλεια 436 χιλιομέτρων. Προσθέτοντας, αντ ‘αυτού, τα 50 λίτρα μέγιστης χωρητικότητας της δεξαμενής βενζίνης μπορείτε να ταξιδέψετε έως και 1.269 χιλιόμετρα με πλήρες ρεζερβουάρ.

500 ευρώ περισσότερο από τον κινητηρα βενζίνης
Όσον αφορά τις τιμές, ο ιταλικός τιμοκατάλογος ξεκινά από €13.350*. Και για τις τρεις εκδόσεις της σειράς (Essential, Comfort και Prestige) η τιμή των εκδόσεων με κινητήρα LPG είναι 500* ευρώ περισσότερα από την αντίστοιχη έκδοση που τροφοδοτείται με βενζίνη.

*Προσοχή, οι τιμές που αναφέρονται αφορούν την Ιταλία

Η Dacia θα δώσει προτεραιότητα στους κινητήρες LPG παρά στους ντίζελ

(motorionline.com)

Φωτογραφίες: motorionline.com

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies