Renault News

Φίλοι & Συνεργάτες

Greek Renault Club (www.greekrenaultclub.gr) – Το Renault News στηρίζει την μεγαλύτερη κοινότητα φίλων της Renault στην Ελλάδα. [symple_toggle title=”Ιστορικό – Greek Renault Club”]

Το Greek Renault Club έκλεισε ήδη 16 χρόνια συνεχούς βελτίωσης , συμμετοχής και αειφόρου ανάπτυξης στα αυτοκινητικά δρώμενα της Ελλάδας .

Ξεκίνησε το 2001 με μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες , με εμπνευστή τον Ιωάννη Πανδρούλα όπου και παρέμεινε πρόεδρος έως το 2009, και στην συνέχεια ανέλαβε ο Μάκης Καρδαράς ο οποίος παρέδωσε την “σκυτάλη” το 2017 στον Βασίλειο Κώτσια που βρίσκεται μέχρι και σήμερα στο “τιμόνι”.

Αρχικά , δημιουργήθηκε μια παρέα φίλων με κοινή αγάπη για τα Renault που με την πάροδο του χρόνου μεγάλωσε και εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη κοινότητα φίλων Renault στην Ελλάδα και σε μια απο τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

Το Greek Renault Club συγκαταλέγεται σήμερα ανάμεσα στα μεγαλύτερα clubs αυτοκίνησης και αυτό αντικατοπτρίζεται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της χώρας .

Σήμερα αριθμεί περισσότερα από 1000 μέλη σε όλη την Ελλάδα και η ιστοσελίδα μας δέχεται περισσότερες από 7000 επισκέψεις ημερισίως .

Πέραν από τη διαδικτυακή παρουσία του GreekRenaultClub.gr , υπάρχει και η συνεχής και αδιάλειπτη παρουσία του σε αγωνιστικές δραστηριότητες του ελλαδικού χώρου .

Το Greek Renault Club έχει σημαντική παρουσία στο θεσμό του GTCC συμμετέχοντας στη διοίκηση αλλά και στις δραστηρίοτητές του .

Επίσης η συμμετοχή των μελών του σε track day events όπως και σε kart day events είναι πάντοτε από τις πλέον οργανωμένες και ζωντανές .

Το Greek Renault Club ως κοινότητα διοργανώνει μεγάλες συναντήσεις μελών – φίλων Renault καθώς και εκδρομές σε ολόκληρη την Ελλάδα , όπως επίσης και πολλών ειδών άλλες εκδηλώσεις όπως σεμινάρια , φωτογραφίσεις , συμμετοχή σε εκθέσεις αυτοκινήτου , δυναμομετρήσεις και άλλα …

Η σύστασή του περιλαμβάνει οργανωμένα τμήματα στην ελληνική επικράτεια , με μεγαλύτερα αυτά της βορείου Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη καθώς και της Ηπείρου με έδρα τα Ιωάννινα .  Υπάρχει επίσης πολύ ισχυρή παρουσία στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας .

Το GreekRenaultClub.gr είναι ανεπίσημο , μη κερδοσκοπικό , στηριζόμενο αποκλειστικά στα μέλη του και στις εθελοντικές προσφορές αυτών .

[/symple_toggle]

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies