30.900€ η τιμή της περιορισμένης έκδοσης Renault Clio R.S.18

Η περιορισμένη έκδοση RS18, αναφορικά με το νέο μονοθέσιο της ομάδας Renault Sport Formula One, παρουσιάστηκε στα μέσα Ιανουαρίου (διαβάστε περισσότερα) και θα είναι τελικά διαθέσιμη, λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη της σεζόν της Formula 1 του 2018.

Αυτή η πολύ αποκλειστική έκδοση βασίζεται στην έκδοση RS Trophy, με 1.6 turbo 220 ίππων, κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC, ελαφρύτερο και ενισχυμένο πλαίσιο με σύστημα εξάτμισης Akrapovic.

Ως στάνταρ, το σασί είναι βαμμένο σε χρώμα Deep Black Metallic. Οι ζάντες είναι επίσης μαύρες, όπως και τα λογότυπα της Renault. Σε αντίθεση, υπάρχουν πινελιές του Yellow Sirius, το επίσημο χρώμα της Renault Sport, στην λεπίδα αλα F1, πλευρικά και στο κέντρο των τροχών. Στην οροφή προστίθενται σχήματα στα χρώματα της Renault Sport. Στο εσωτερικό, το RS18 διακρίνεται από το Trophy από το νέο δερμάτινο τιμόνι και το Alcantara και τα στεφάνια αερισμού από ανθρακονημα.

Η τιμή είναι 30.900 €. Είναι € 1.000 περισσότερα από το Trophy και € 5.000 περισσότερα από τα “βασικά” RS με 200 hp στην Γαλλία. Η Renault Sport διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για σειρά περιορισμένων αριθμών οχηματων (αλλά δεν γνωρίζουμε τον αριθμό που έχουν προγραμματιστεί).

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...