Renault News
RenaultΔιεθνήΕιδήσεις

Το Renault Duster Dakar και στην αγορά της Αργεντινής [Photos]

duster duster2 duster3 duster5 duster6 dusterprincipal duster7

 

 

 

Η Renault άρχισε να πωλεί την περιορισμένη έκδοση Duster Dakar και στην αγορά της Αργεντινής. Βασίζεται στην έκδοση Dynamique, τονίζοντας τις μαύρες ζάντες 16 ιντσών και τα εμβλήματα του Dakar στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του SUV.

Ένα από τα διακριτικά στοιχεία, για παράδειγμα, είναι η φράση “Dakar Spirit” το οποίο αναγράφεται στο κάτω μέρος των θυρών. Μέσα, το λογότυπο Dakar κοσμεί το τιμόνι, τα προσκέφαλα, εκτός από την αποκλειστική ταπετσαρία και το χρώμα λεπτομέρειας στις πόρτες .

Όσον αφορά τον εξοπλισμό, που προφανώς υιοθετεί αυτά της έκδοσης Dynamique, φέρει οθόνη αφής με Media NAV σύστημα πολυμέσων, συστήματα δορυφορικής πλοήγησης, διπλούς αερόσακους και ABS.

Κάτω από το καπό δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα μηχανικά σύνολα, με τον βενζινοκινητήρα 1.6 110 ίππων, σε συνδυασμό με τετρακίνηση και πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, καθώς και σε έκδοση 4×2, να κινεί την περιορισμένη έκδοση του Duster Dakar.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies