FIA Gala 2015: Η Renault e.Dams, πρώτη πρωταθλήτρια Formula E παρέλαβε το τρόπαιο της

Jean-Paul Driot - Alain Prost

Ο Nelson Piquet Jr και η Renault e.Dams – οι πρώτοι πρωταθλητές σε οδηγούς και κατασκευαστές στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της Formula E – τιμήθηκαν στην Τελετή απονομής των βραβείων της FIA, χθες το βράδυ.

Πραγματοποιήθηκε στο διάσημο θέατρο Lido του Παρισιού, οι Piquet (οδηγός της NEXTEV), Alain Prost και Jean-Paul Driot (Renault – edams) ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με τους οδηγούς Lewis Hamilton, Sebastien Ogier και Mark Webber για να συλλέξουν τα βραβεία τους.


Ο Piquet πήρε δύο νίκες στο δρόμο του για την εξασφάλιση του τίτλου των οδηγών, ενώ η Renault e.Dams ήταν η μόνη ομάδα που είδε και τους δύο οδηγούς της να κερδίζουν έναν αγώνα, κατακτώντας 4 νίκες συνολικά και τον τίτλο των κατασκευαστών.


Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookies.

Privacy Settings saved!
Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

For perfomance reasons we use Cloudflare as a CDN network. This saves a cookie "__cfduid" to apply security settings on a per-client basis. This cookie is strictly necessary for Cloudflare's security features and cannot be turned off.
  • __cfduid

We track anonymized user information to improve our website.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services