Διακρίσεις και επενδύσεις για το εργοστάσιο Maubeuge της Renault

Η Renault θα δαπανήσει πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της στο Maubeuge (Nord). Οι επενδύσεις αυτές θα αυξήσουν τον χώρο παραγωγικότητας, μεταξύ των οποίων και τα ρομπότ του. Το εργοστάσιο απολαμβάνει μεγαλύτερη επιτυχία από ό, τι αναμενόταν με το μοντέλο Kangoo. Πέρυσι, πάνω από 151.000 οχήματα κατασκευάστηκαν, ή 9% περισσότερο από ό,τι το 2014, η καθαρή αύξηση της ανάπτυξης σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.
1.000.000 οχήματα
Στο μεταξύ το εργοστάσιο Maubeuge κατασκεύασε το εκατομμυριοστό δεύτερης γενιάς Kangoo. Η Renault παράγει το όχημα στη Γαλλία από το 2007. Ο μελλοντικός ιδιοκτήτης του εκατομμυριοστού Kangoo είναι ένας πελάτης από την Ιαπωνία.

100% MADE IN FRANCE
Όλοι οι γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Renault κατασκευάζεται στη Γαλλία. Τα φορτηγά Trafic και Master αντίστοιχα παράγονται στις μονάδες Sandouville και Batilly του Ομίλου, που απεικονίζει την τεχνογνωσία και την ανταγωνιστικότητα της γαλλικής παραγωγής. Το εργοστάσιο Maubeuge παράγει επίσης το Mercedes Citan για λογαριασμό της Daimler.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...