Πρώτες φωτογραφίες του νέου Renault Megane Estate

Παγκόσμιο ντεμπούτο θα κάνει το νέο MEGANE Estate στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης σε λίγες ημέρες.
Το νέο MEGANE Estate GT φέρει την σφραγίδα της Renault Sport, τόσο στο σχεδιασμό του όσο και στην οδηγική αίσθηση που προσφέρει, χάρη στο σύστημα 4Control – για πρώτη φορά στην κατηγορία C-segment.

Ευρύχωρο και άνετο μπορεί να φιλοξενήσει πέντε άτομα, συν τον τεράστιο χώρο μεταφοράς. Στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η Renault θα αποκαλύψει το νέο MEGANE Estate με τη μορφή της έκδοσης Estate GT.

75906_1_5 (Medium)

Ο σχεδιασμός του νέου MEGANE Estate συνδυάζει δυναμισμό και στυλ. Η γραμμή της οροφής ενισχύεται με ματ φινίρισμα μπάρες οροφής με ανοδιωμένο αλουμίνιο (σκούρο μεταλλικό χρώμα στην έκδοση GT). Το χαμηλό αμάξωμα του αυτοκινήτου και το φαρδύ μετατρόχιο αυξάνει την αίσθηση της στερεότητας στο δρόμο. Το νέο MEGANE Estate διαθέτει ένα διακριτικό σχήματος C υπογραφή φωτισμού στο μπροστινό μέρος.

Το νέο MEGANE Estate GT φέρει το DNA της Renault Sport: ο μπροστινός προφυλακτήρας υπογραμμίζει τα αθλητικά διαπιστευτήρια του μοντέλου, ενώ το πλέγμα κηρήθρα των γρίλιων του ψυγείου είναι ειδικά σχεδιασμένο για το αυτοκίνητο και το ευρύ κάτω στόμιο εισαγωγής αέρα πλαισιώνεται από δύο air-scoops.

Στο πίσω μέρος, το νέο MEGANE ESTATE GT είναι εξοπλισμένο με νίκελ σωλήνα εξάτμισης και ένα γλυπτό διαχύτη να ενισχύει τη δυναμική του εμφάνιση.

Εν τω μεταξύ, το νέο MEGANE Estate GT είναι το πρώτο αυτοκίνητο στην κατηγορία C-segment που επωφελείται από την τεχνολογία 4CONTROL.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...