Η Renault μας δίνει μια γεύση από το νέο SCENIC

Renault Scenic 4 2016

Μετά την χθεσινή διαρροή της πρώτης επίσημης φωτογραφίας του νέου Scenic, η γαλλική εταιρεία σήμερα έδωσε επίσημα στην δημοσιότητα μια δεύτερη φωτογραφία, μαζί με κάποια στοιχεία από την παρουσίαση του μοντέλου την 1η Μαρτίου.

Η Renault δημιούργησε την συμπαγής κατηγορία των MPV στην Ευρώπη το 1996, με το εικονικό SCENIC να διαθέτει τρεις γενιές μοντέλων που έχουν πουλήσει σχεδόν 5 εκατομμύρια μονάδες. Μετά από αυτή την επιτυχία, η Renault είναι έτοιμη να εισαγάγει το νέο SCENIC.
Το νέο SCENIC επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των MPV με μια νέα προσέγγιση στα παραδοσιακά συνθήματα της κατηγορίας.

Ο Πρόεδρος του Groupe Renault και διευθύνων σύμβουλος Carlos Ghosn, και ο SVP του Ομίλου Corporate Design, Laurens van den Acker θα παρουσιάσουν το νέο SCENIC την 1η Μαρτίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2016.

75953_1_5 (Medium)

Αναζωογόνηση της κατηγορίας MPV

Η κατευθυντήρια αρχή πίσω από την τέταρτη γενιά SCENIC ήταν να προσφέρει ένα εντελώς νέο compact MPV. Για πρώτη φορά, όπως το νέο Espace, το μοντέλο διαθέτει τρία μέρη παρμπρίζ προσφέροντας πανοραμική θέα και βελτιωμένη ορατότητα.

Μια σειρά από χαρακτηριστικά styling δίνουν στο νέο SCENIC μια δυναμική άκρη. Σε σύγκριση με το SCENIC 3, η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί και ο πίσω πρόβολος έχει μειωθεί, ενώ ένα φαρδύτερο μετατρόχιο, τόσο εμπρός όσο και πίσω παρέχει στο όχημα με ιδιαίτερα σταθερή στάση.

Το νέο SCENIC έρχεται με μια χαρακτηριστική υπογραφή φωτισμού, με τη μορφή του σχήματος C που επωφελούνται από τεχνολογία LED Pure Vision όπως τα High-end μοντέλα.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...