400 προσλήψεις έκανε η Renault στη Γαλλία – 20% ο στόχος για το μερίδιο αγοράς στο Ιράν

Τα εργοστάσιο της Renault Batilly, Cléon, Douai, Flins, Grand-Couronne, Le Mans και Maubeuge άρχισαν την εκστρατεία προσλήψεων για το 2016. Αυτές οι νέες προσλήψεις ακολουθούν την πρόσληψη 500 μόνιμων υπαλλήλων στα γαλλικά εργοστάσια του Ομίλου το 2015 και αποτελούν μέρος των 1.000 νέων προσλήψεων που ανακοινώθηκαν για το 2016 στη Γαλλία, οι μισές εκ των οποίων θα είναι σε γαλλικές εγκαταστάσεις παραγωγής και logistics.
Την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου τα εργοστάσια της Renault που προ αναφέραμε ανακοίνωσαν την πρόσληψη 399 ατόμων με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Το Groupe Renault συνεχίζει επίσης τη δέσμευσή του για την προώθηση της πολυμορφίας θέτοντας ως στόχο να προσλάβει γυναίκες στο 30% των θέσεων εργασίας των εργοστασίων.

Η Renault στοχεύει σε μερίδιο αγοράς 20% στο Ιράν μέχρι το 2020
Η Renault στοχεύει μερίδιο 20% της αγοράς αυτοκινήτου στο Ιράν το 2020, τέσσερις φορές περισσότερο από ό,τι το 2015, και έχει τη φιλοδοξία να γίνει ο «στρατηγικός εταίρος» της τοπικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως δήλωσε στις 25 Φεβρουαρίου ο Peyman Kargar, γενικός διευθυντής της Renault στο Ιράν.

Εμείς ποτέ δεν εγκαταλείψαμε το Ιράν και έχουμε προετοιμάσει τα επόμενα στάδια και αυτό μας δίνει δύο χρόνια ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων ανταγωνιστών οι οποίοι θα παρουσιάσουν στη χώρα.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...