Renault News
Formula 1Motorsports

F1 | Η Renault ίσως να μην είναι έτοιμη εγκαίρως για τις πρώτες επίσημες δοκιμές!

Η Renault κάνει αγώνα δρόμου ώστε να φέρει την νέα R.S.19 εγκαίρως για το πρώτο μέρος των δοκιμών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Βαρκελώνη.

Η γαλλική ομάδα αναμένεται να έχει έτοιμο το νέο μονοθέσιο πίσω από τις κλειστές πύλες του Circuit de Catalunya, αλλά η έλλειψη εξαρτημάτων θα μπορούσε να αναγκάσει τη Renault να μην πραγματοποιήσει το παραδοσιακό filming day.

Μετά από αλλαγές στους φετινούς κανονισμούς, η Renault έδωσε στους σχεδιαστές της το μέγιστο χρόνο ανάπτυξης που με τη σειρά της οδήγησε σε ένα συμπιεσμένο χρονοδιάγραμμα κατασκευής και ζήτησης.

“Το πρόγραμμα είναι πολύ σφιχτό”, δήλωσε ο Abiteboul στο Motorsport.com στο λανσάρισμα της νέας RS19 χθες Τρίτης στο Enstone.

“Θα μοιραστώ ένα μυστικό μαζί σας, έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε ένα shakedown το Σάββατο, κατά τη διάρκεια μιας ημέρας γυρισμάτων, και αυτό μπορεί ή μπορεί και να μην γίνει”.

Η Renault βρισκεται σε αγώνα δρόμου με τον ρολόι με τον Abiteboul να παραδέχεται ότι δεν υπάρχει επί του παρόντος καμία εγγύηση ότι η R.S.19 θα βρισκεται ούτε τη Δευτέρα στις πρώτες επίσημες δοκιμές της σεζόν!

«Όπως μιλάμε, δεν είμαστε 100% σίγουροι για τίποτα», είπε.

«Οι δύο οδηγοί μας, θα είναι εκεί αν θέλετε για συνεντεύξεις η για καφέ. Θα έχουμε έτοιμο το motorhome και μια μηχανή του καφέ που λειτουργεί, για αυτά είμαι 100% σίγουρος!»

Δεδομένου ότι φιλοδοξεί να βρεθεί πιο κοντά στους αντιπάλους της, η Renault έθεσε επιθετικούς στόχους σχεδιασμού, αλλά ο Abiteboul παραδέχτηκε ότι η προσέγγιση της ομάδας ήταν ίσως υπερβολικά έντονη.

“Γνωρίζουμε ότι υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ του χρόνου που ξοδεύουμε στην αεροδυναμική σήραγγα και της ανταγωνιστικότητάς μας”, είπε.

“Πρέπει να συνεχίζουμε να φλερτάρουμε με την κόκκινη γραμμή, αλλά ίσως έχουμε πάει λίγο πάνω από την κόκκινη γραμμή. Γι ‘αυτό οι σκέψεις μου είναι πραγματικά με στο εργοστάσιο.

“Νομίζω ότι για το επόμενο έτος, θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο συντηρητικοί γιατί δεν είναι απλώς η απόδοση, είναι και η αξιοπιστία.

“Δεν θέλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί. Είναι μια εξισορροπητική άσκηση”.

Επίσημο: Η Renault παρουσιασε την R.S.19 (pics/vid)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies