Renault News
Hot NewsRenaultVideoΔιεθνήΕιδήσεις

Renault Retromobile 2017: από την Belle Epoque έως σήμερα

Η Renault εκθέτει 11 οχήματα γαλλικής κομψότητας, από το Type CH του 1911 μέχρι το πιο πρόσφατο πρωτότυπο αυτοκίνητο της μάρκας, Trezor στην γαλλική έκθεση Retromobile motor show 2017.





Ως εκ τούτου, η Renault παρουσιάζει την τελευταία προσθήκη στη συλλογή της Renault Classic: μια σπάνια 1939 Viva Grand Sport Coupé, όμορφα διατηρημένη στην αρχική της κατάσταση πλήρως λειτουργική.

Δεκαετίες σχεδιασμού

Η Retromobile είναι αναμφισβήτητα η νούμερο ένα συγκέντρωση της χρονιάς για τους λάτρεις του κλασικού αυτοκινήτου. Με μακρά και ένδοξη ιστορία στον κλάδο της, η Renault θα παρουσιάσει οχήματα των οποίων η κομψότητα είναι αναμφισβήτητα η γαλλική. Από τα προ-πολεμικά μοντέλα στην σύγχρονη αντίληψη του αυτοκίνητου, το «γαλλικό σχέδιο» θα είναι πολύ εμφανής στο Porte de Versailles.

Το τελευταίο κόσμημα στη συλλογή

Η Renault Classic έχει επιλέξει το Retromobile 2017 για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του τελευταίου “κοσμήματος” της. Το μοντέλο αυτό δεν είναι άλλο από το υπερβολικά σπάνιο VIVA Grand Sport Coupe του 1939.

Ένα πραγματικό στολίδι, είναι εντελώς πρωτότυπο, αφού ποτέ δεν υποστεί καμία αποκατάσταση. Σε άριστη κατάσταση λειτουργίας παρά το ότι δεν έχει μετακινηθεί για σχεδόν μισό αιώνα, αυτό το αυτοκίνητο έχει μόνο 22.000 χιλιόμετρα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies