Renault News
Renault Trucks

Renault Trucks | Με γνώμονα της ηλεκτροκίνηση στο IAA 2018

Η Renault Trucks θα παρουσιάσει αποκλειστικά το νέο της 100% ηλεκτρικό όχημα στην επερχόμενη εμπορική έκθεση IAA στο Ανόβερο, που θα διεξαχθεί μεταξύ 20 και 27 Σεπτεμβρίου 2018. Στο περίπτερο των 1.700 τ.μ., ο Γάλλος κατασκευαστής θα εκθέσει οχήματα από τη σειρά Euro 6 μαζί με τα τελευταία ερευνητικά και αναπτυξιακά του προτζεκτ.

Η Renault Trucks θα παρουσιάσει επτά οχήματα (Αίθουσα 17 περίπτερο 21) κατά την 67η έκθεση IAA που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 20 και 27 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Το επίκεντρο θα είναι η ηλεκτρική κινητικότητα στο περίπτερο του γαλλου κατασκευαστή, καθώς η Renault Trucks θα παρουσιάσει οχήματα από την γκάμα ηλεκτρικων. Ως πρωτοπόρος στην ηλεκτροκινητικότητα, η Renault Trucks ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία της δεύτερης γενιάς ηλεκτρικών οχημάτων της τάξης των 100% με φορτηγά σχεδιασμένα για αστική χρήση, τα οποία οι επισκέπτες του IAA 2018 θα μπορούν να δουν αποκλειστικά στο περίπτερο της Renault Trucks, αφού θα παρουσιάσει ένα Master ZE και ένα D Wide ZE, εξοπλισμένο με ένα σώμα συλλογής απορριμμάτων.

Παρόλο που η Renault Trucks έχει από καιρό θεωρήσει ότι η ηλεκτροκινηση είναι η απάντηση στα ζητήματα ποιότητας και θορύβου στις πόλεις, όταν πρόκειται για μεγάλες οδικές μεταφορές, ο γάλλος κατασκευαστής είναι πεπεισμένος ότι το ντίζελ θα παραμείνει η κυρίαρχη μορφή της ενέργειας για πολλά χρόνια . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Renault Trucks συνεχίζει τις έρευνές της για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των οχημάτων ντίζελ και θα παρουσιάσει λεπτομέρειες για το ερευνητικό έργο FALCON (Flexible & Aerodynamic Truck for Low Consumption).

Οι λάτρεις των αγώνων θα είναι ενθουσιασμένοι που θα δουν την περιορισμένη έκδοση T High Renault Sport Racing που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2018. Περιορισμένη σε μόλις 100 οχήματα και με σπορ στυλ, η Sport Racing διαθέτει το κίτρινο χρώμα Sirius – το επίσημο χρώμα της Renault Sport Racing Formula One – και τα κίτρινα και μαύρα που αποτελούν τη γραφική ταυτότητα των μοντέλων της Renault Sport. Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, οι επισκέπτες που αναζητούν μια συγκίνηση θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια επιδρομή ράλι στο τιμόνι ενός Renault Trucks K, χάρη σε δύο νέους προσομοιωτές οδήγησης, που περιλαμβάνουν κράνη εικονικής πραγματικότητας και καθίσματα τοποθετημένα σε κυλίνδρους.

Τα οχήματα που θα εμφανιστούν στο περίπτερο της Renault Trucks:
– D Wide Z.E. Φορείο 26 t, 6×2, εξοπλισμένο με ηλεκτρικό κινητήρα.
– Master Z.E. 3.1 t, εξοπλισμένο με ηλεκτρικό κινητήρα.
– D 14, 240 ίππων, εξοπλισμένο με κινητήρα 5 λίτρων Euro 6, συμβατό με xTL.
– Tractor High 520, 4×2, περιορισμένη σειρά Renault Sport Racing, εξοπλισμένη με κινητήρα 13 λίτρων Euro 6.
– T High 520 Maxispace, ελκυστήρας 4×2, εξοπλισμένος με κινητήρα 13 λίτρων Euro 6.
– Καμπίνα κρεβατιού T 460, φορέας 6×2, εξοπλισμένος με κινητήρα 11 λίτρων Euro 6.
– C 480 Optitrack + 4×2, εξοπλισμένο με κινητήρα 13 λίτρων Euro 6.

Οι σύμβουλοι της Renault Trucks Financial Services θα είναι διαθέσιμοι στο περίπτερο για να προσφέρουν στους πελάτες εξατομικευμένες λύσεις χρηματοδότησης και ασφάλισης.

Διαβάστε επισης: Renault Trucks | Η εξοικονόμηση καυσίμων κατά 12,8% επιτρέπει στο Urban Lab 2 να επιτύχει τους στόχους του

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies