Renault News
RenaultΔιεθνήΕιδήσεις

Rendering – Renault Duster Oroch (pickup)

Η Renault παρουσίασε το πρωτότυπο pick-up, Duster Oroch στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Σάο Πάολο τον περασμένο μήνα (σχετικό άρθρο). Σχεδιασμένο από το κέντρο σχεδιασμού της Renault στη Λατινική Αμερική (RDAL) στο Σάο Πάολο, το πρωτότυπο μας δείχνει την κατεύθυνση που έχει στο μυαλό της η γαλλική εταιρεία για την κατηγορία των pick-up, με το Duster Oroch να κάνει πιθανότατα ντεμπούτο στη Νότια Αμερική.

Η ιστοσελίδα NoticiasAutomotivas μας δίνει μια πρώτη εικόνα για το πως θα μπορούσε να ειναι το Duster Oroch παραγωγής λαμβάνοντας υπόψη το πρωτότυπο μοντέλο αλλά και το πρωτότυπο Duster D-Cross.

Η έκδοση Oroch, σύμφωνα παντα με την βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, θα μοιράζεται τους ίδιους κινητήρες με το Duster παραγωγής της Λατινικής Αμερικής. Θα υπάρξουν εκτεταμένα σημεία που θα μοιράζονται μεταξύ τους το Duster και η έκδοση pick-up ώστε να κρατηθεί το κόστος υπό έλεγχο.

Photos:noticiasautomotivas

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies