Renault News
MeganeRenaultVideoΔιεθνήΕιδήσεις

Rendering – Renault Megane 2016

megane 1 (Custom) megane 2 (Custom)

Η νέα γενιά Megane θα είναι διαθέσιμη προς πώληση το 2016, οπως είχε επιβεβαιωθεί από το επικεφαλής σχεδιασμού της Renault, Laurens van den Acker (Διαβάστε σχετικό άρθρο).

Έτσι, λογικό και επακόλουθο να “ψάχνουμε” για το πως θα μοιάζει αυτή η νέα γενιά του πολυ σημαντικού για την Renault, Megane. Πριν λίγο καιρό σας ειχαμε παρουσίασε μια κοντινή ματιά του μελλοντικού μοντελου που φέρνει πολλά στοιχεια από το νεοφερμένο πρωτότυπο Eolab (Διαβάστε σχετικό άρθρο).

Τώρα, άλλη μια προσπάθεια αυτή την φορά από το περιοδικό AutoWeek ερχεται για να μας δειξει άλλο ένα Rendering με πολλά στοιχεια (και αυτό) από το υβριδικό Eolab που παρουσιάστηκε στην φετινή έκθεση του Παρισιού.

Αντίθετα με τις αναφορές που έρχονται από την Renault, ότι το πρωτότυπο Eolab θα μπορούσε να γίνει ένα προσιτό Clio (Διαβάστε σχετικό άρθρο), εμείς βάζουμε τα λεφτά μας στην νέα γενιά Megane.

Photos: AutoWeek Youtube

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies