Renault News
RenaultVideoΔιεθνήΕιδήσειςΚατασκοπεία

Spy Video: Renault SUV 2015

Η Renault θα λανσάρει το αντίπαλο δέος του Nissan Qashqai στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο του 2015, και το φθινόπωρο του ίδιου έτους θα αρχίσουν οι πωλήσεις, όπως έχει επιβεβαιωθεί εδώ και λίγο διάστημα δια στόματος Van de Acker.

Θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με αυτή του Qashqai και είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει πολλούς από τους ίδιους κινητήρες, ως αποτέλεσμα της συμμαχίας Renault-Nissan.

Το νέο αυτοκίνητο συνεχίζει τις εντατικές δόκιμες του.  Στο κατασκοπευτικό βίντεο βλέπουμε το νέο SUV της Renault στην Γερμανία.

Το εν λόγο βίντεο τραβήχτηκε από τον YouTuber DrGumoLunatic, ο οποίος μαγνητοσκοπεί συνήθως πρωτότυπα μόνο της Mercedes και της Porsche κοντά στο σπίτι του στη Στουτγάρδη.

Λόγω του θορύβου του δρόμου, δεν μπορούμε να ακούσουμε πραγματικά τον κινητήρα του αυτοκινήτου, αλλά και από το σχήμα του συστήματος εξάτμισης, πρέπει να είναι ο turbo 1.2 TCe με 120 hp.

Οι φήμες λένε ότι η Renault δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το όνομα του αυτοκινήτου. Προηγούμενες εκθέσεις από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι, όπως η Fiat, έτσι και η Renault θέλει να μειώσει τους αριθμούς σαν ονόματα αυτοκινήτων.  Το όνομα “Racoon” προέρχεται από ένα αυτοκίνητο του 1992 που σχεδιάστηκε από τον Patrick Le Quément και είναι πολύ πιθανό να είναι και το τελικό όνομα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies