Renault News
DaciaΔιεθνήΕιδήσειςΚατασκοπεία

Spyshots: Dacia Logan Sport ?

 

dacia-logan-prototype-spied-testing-new-euro-6-engines_1 (Custom) dacia-logan-prototype-spied-testing-new-euro-6-engines_2 (Custom) dacia-logan-prototype-spied-testing-new-euro-6-engines_3 (Custom) dacia-logan-prototype-spied-testing-new-euro-6-engines_4 (Custom) dacia-logan-prototype-spied-testing-new-euro-6-engines_5 (Custom) dacia-logan-prototype-spied-testing-new-euro-6-engines_6 (Custom)

Οι Φωτογράφοι που τράβηξαν νωρίτερα σήμερα αυτές τις κατaσκοπευτικές φωτογραφίες μπερδεύτηκαν όταν βρέθηκαν μπροστα σε αυτό το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο Dacia Logan, δεδομένου μάλιστα ότι η δεύτερη γενιά του sedan ήρθε στην αγορά το 2012. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για ένα λίφτινγκ. Παρ ‘όλα αυτά, μπορούμε να συζητήσουμε για κινητήρες. Υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για μια σπορ έκδοση ενός μοντελου της Dacia (σσ Sandero) για τις αναδυόμενες αγορές με τα σήματα της Renault (Διαβάστε σχετικό άρθρο).

Η τρέχουσα γενιά Dacia Logan ξεκινάει με ένα ατμοσφαιρικό 1.2-λίτρων 75 hpπου μπορεί επίσης να λειτουργήσει και με φυσικό αέριο. Αυτός ακολουθείται από τον 0,9 TCe τρικύλινδρο turbo που αποδίδει 90 hp. Από την πλευρά των ντίζελ, θα βρείτε τον 1.5 dCi με 75 και 90hp.

Logan Sport…

Οι φήμες θελουν την μονάδα 1.2 TCe με 125 hp, ως το πιο πιθανό υποψήφιο για το συγκεκριμένο μοντέλο. Στη συνέχεια, ο 0,9 TCe 90HP θα πρέπει συμπεριληφθεί αλλά το επερχόμενο Twingo GT, ειναι ακόμη υπό ανάπτυξη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το Logan έχει οριστεί να λάβει μια πιο ζωηρή έκδοση. Μια ένδειξη γι ‘αυτό βρίσκεται στα δισκόφρενα, ένα μη χαρακτηριστικό του παρόντος για τα τρέχοντα μοντέλα.

Εξωτερικές & εσωτερικές αλλαγές

Όπως είπαμε, η τρέχουσα Logan II έχει στην αγορά εδώ και μόλις δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι το τελικό σχέδιο για το facelift πιθανότατα δεν έχει ακόμη εγκριθεί. Στην πραγματικότητα, το ταμπλό του αυτοκινήτου που βλέπετε εδώ δεν ανήκει καν σε ένα Dacia.

Είναι έκδοσης Renault – το Logan πωλείται επίσης ως Renault αλλά και ως Lada. Σίγουρα, υπάρχει το λογότυπο της Dacia στο πίσω μέρος, αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να ξεγελαστεί από αυτό.

Photos:autoevolution

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies