Όροι Χρήσης

To περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου (πλην πνευματικών δικαιωμάτων και κατατεθειμένων σημάτων τρίτων) αποτελούν ιδιοκτησία του renaultnews.gr και διατίθενται στους επισκέπτες / χρήστες του κόμβου αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο χρήση τους, σε οποιοδήποτε άλλο μέσο καθώς και για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των πνευματικών και βιομηχανικών δικαιωμάτων.

Υπηρεσίες Ενημέρωσης – Διαθεσιμότητα

Το renaultnews.gr παρέχει στον επισκέπτη/χρήστη ολοκληρωμένη ενημέρωση σε επίκαιρα θέματα ενδιαφέροντος σχετικά με την αυτοκινητοβιομηχανία Renault και θυγατρικές ή συνεργασίες.

Το περιεχόμενο του renaultnews.gr παρέχεται «ως έχει» και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση υπόδειξη προς ενέργεια ή παράλειψη. Ο επισκέπτης/χρήστης αξιολογεί το περιεχόμενο της ενημέρωσης και δρα αυτοβούλως αποκλειόμενης οποιαδήποτε ευθύνης του renaultnews.gr.

Το renaultnews.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάρτηση ορθών πληροφοριών και στοιχείων στο σύνολο των σελίδων του. Εντούτοις, το renaultnews.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιά που ήθελε προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη κατά την επίσκεψή του στο renaultnews.gr, από οποιοδήποτε αιτία και ενδεικτικά λόγω μη ορθότητας ή μη πληρότητας του περιεχομένου ή μη διαθεσιμότητας.

Το renaultnews.gr, δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο αναρτούν ή δημοσιεύουν οι χρήστες – μέλη.

To renaultnews.gr δεν εγγυάται και συνεπώς δεν ευθύνεται για την αδιάκοπη διαθεσιμότητά του, για την άνευ σφαλμάτων παροχή των υπηρεσιών του ή του περιεχομένου του, ούτε για την απουσία «ιών» ή άλλων επιζήμιων στοιχείων, είτε πρόκειται για το www.renaultnews.gr, είτε για κάποιο άλλο site/server δια του οποίου λαμβάνει το περιεχόμενό του.

Υπηρεσία Ψηφοφοριών

Το renaultnews.gr οργανώνει ψηφοφορίες με αντικείμενο επίκαιρα θέματα. Οι ηλεκτρονικές ψήφοι των συμμετεχόντων καταγράφονται ώστε να απεικονιστούν στο αποτέλεσμα της έρευνας που αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του renaultnews.gr. Το renaultnews.gr διατηρεί το δικαίωμα αφενός να θέτει όρους για τη συμμετοχή σε αυτές, αφετέρου να διακόπτει την ψηφοφορία, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Υπηρεσία Ανάρτησης Σχολίων

Το renaultnews.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το renaultnews.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το renaultnews.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Links

Το renaultnews.gr δεν ευθύνεται για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των εξωτερικών κόμβων στους οποίους επιλέγει να «μεταφέρεται» ο επισκέπτης/χρήστης μέσω link, hyperlink ή διαφημιστικού banner που φιλοξενείται στο renaultnews.gr.

Απαγορεύσεις

Απαγορεύεται στον επισκέπτη / χρήστη κατά την περιήγησή του στο renaultnews.gr, η παραβίαση του ελληνικού, διεθνούς ή κοινοτικού δικαίου και του Κώδικα Συμπεριφοράς Χρηστών Internet (netiquette). To renaultnews.gr διατηρεί το δικαίωμα να στραφεί με οποιοδήποτε νόμιμο πρόσφορο μέσο κατά του επισκέπτη / χρήστη για την διακοπή της παραβίασης και την αποτροπή της επανάληψής της στο μέλλον, μη αποκλειόμενης της διεκδίκησης αποζημίωσης από τον επισκέπτη/χρήστη για ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα στην Ελλάδα προστατεύονται από το Νόμο 2472/1997, (όπως αυτός μέχρι σήμερα έχει τροποποιηθεί και συμπληρωθεί με νεότερους Νόμους) και από τις σχετικές Κοινοτικές Οδηγίες.

Οι ρυθμίσεις που ακολουθούν, για τα προσωπικά δεδομένα, αφορούν είτε τη σχέση του renaultnews.gr με τους επισκέπτες – χρήστες – μέλη, είτε τα προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων.

Και οι δύο πλευρές, δηλαδή το renaultnews.gr, και οι επισκέπτες – χρήστες – μέλη, οφείλουν να τηρούν απαρέγκλιτα τη σχετική Νομοθεσία, και ιδιαίτερα τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας, χρήσης των προσωπικών δεδομένων, με τις εξής επιμέρους ρυθμίσεις:

Το renaultnews.gr, μπορεί να συλλέγει αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών –χρηστών – μελών που εγγράφονται στις υπηρεσίες μας, ή που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας, όταν επισκέπτονται τις σελίδες του, και για το λόγο αυτό, θα γίνεται δήλωση για τήρηση Αρχείου ενώπιον της αρμόδιας Αρχής.

Κατά την εγγραφή του επισκέπτη – χρήστη του renaultnews.gr σε ορισμένες υπηρεσίες, ζητούνται τα ακόλουθα στοιχεία, ανεξάρτητα από το αν αυτά αποτελούν προσωπικά δεδομένα, και συγκεκριμένα: όνομα, επίθετο, πατρώνυμο, διεύθυνση, επάγγελμα, ημερομηνία γέννησης, email. Του εκ των στοιχείων αυτών Αρχείου, θα γίνει νόμιμος χειρισμός, από τον δικτυακό μας τόπο, και η τήρηση του θα γνωστοποιείται αρμοδίως. Τα προαναφερόμενα στοιχεία, κρίνονται και από τις δύο πλευρές απαραίτητα και αναγκαία, για τη συνεργασία του δικτυακού μας τόπου, με του χρήστες – μέλη μας, οι οποίοι επιπροσθέτως, συναινούν στη δημιουργία αυτού του Αρχείου, τη συλλογή των στοιχείων, την επεξεργασία κλπ.

Το renaultnews.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση της μη περαιτέρω κοινοποίησης των στοιχείων αυτών, για οποιοδήποτε εμπορικό, διαφημιστικό, επικοινωνιακό κλπ., σκοπό.

Ο επισκέπτης –χρήστης – μέλος σε περίπτωση αλλαγής των στοιχείων του, υποχρεούται να ενημερώνει άμεσα τον διαχειριστή του renaultnews.gr.

Κατ’ εξαίρεση, το renaultnews.gr, δικαιούται να κοινοποιήσει τα πιο πάνω στοιχεία ή προσωπικά δεδομένα, σε συνεργάτες του ή σε άλλους επισκέπτες –χρήστες – μέλη, εφ όσον αυτό καθίσταται απόλυτα αναγκαίο, για την ικανοποίηση σχετικών απαιτήσεων των μελών – χρηστών, χωρίς να απαιτείται κάθε φορά συναίνεση των μελών, η οποία από τούδε θεωρείται δεδομένη.

Εφαρμοστέο δίκαιο – Δωσιδικία

Οι όροι χρήσης διέπονται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού, Διεθνούς και Κοινοτικού Δικαίου. Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από την εφαρμογή των όρων αυτών, αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια Πατρών

 

Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα στην Ελλάδα προστατεύονται από το Νόμο 2472/1997, (όπως αυτός μέχρι σήμερα έχει τροποποιηθεί και συμπληρωθεί με νεότερους Νόμους) και από τις σχετικές Κοινοτικές Οδηγίες.

Οι ρυθμίσεις που ακολουθούν, για τα προσωπικά δεδομένα, αφορούν είτε τη σχέση του renaultnews.gr με τους επισκέπτες – χρήστες – μέλη, είτε τα προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων.

Και οι δύο πλευρές, δηλαδή το renaultnews.gr, και οι επισκέπτες – χρήστες – μέλη, οφείλουν να τηρούν απαρέγκλιτα τη σχετική Νομοθεσία, και ιδιαίτερα τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας, χρήσης των προσωπικών δεδομένων, με τις εξής επιμέρους ρυθμίσεις:

Το renaultnews.gr, μπορεί να συλλέγει αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών –χρηστών – μελών που εγγράφονται στις υπηρεσίες μας, ή που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας, όταν επισκέπτονται τις σελίδες του, και για το λόγο αυτό, θα γίνεται δήλωση για τήρηση Αρχείου ενώπιον της αρμόδιας Αρχής.

Κατά την εγγραφή του επισκέπτη – χρήστη του renaultnews.gr σε ορισμένες υπηρεσίες, ζητούνται τα ακόλουθα στοιχεία, ανεξάρτητα από το αν αυτά αποτελούν προσωπικά δεδομένα, και συγκεκριμένα: όνομα, επίθετο, πατρώνυμο, διεύθυνση, επάγγελμα, ημερομηνία γέννησης, email. Του εκ των στοιχείων αυτών Αρχείου, θα γίνει νόμιμος χειρισμός, από τον δικτυακό μας τόπο, και η τήρηση του θα γνωστοποιείται αρμοδίως. Τα προαναφερόμενα στοιχεία, κρίνονται και από τις δύο πλευρές απαραίτητα και αναγκαία, για τη συνεργασία του δικτυακού μας τόπου, με του χρήστες – μέλη μας, οι οποίοι επιπροσθέτως, συναινούν στη δημιουργία αυτού του Αρχείου, τη συλλογή των στοιχείων, την επεξεργασία κλπ.

Το renaultnews.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση της μη περαιτέρω κοινοποίησης των στοιχείων αυτών, για οποιοδήποτε εμπορικό, διαφημιστικό, επικοινωνιακό κλπ., σκοπό.

Ο επισκέπτης –χρήστης – μέλος σε περίπτωση αλλαγής των στοιχείων του, υποχρεούται να ενημερώνει άμεσα το διαχειριστή του renaultnews.gr.

Κατ’ εξαίρεση, το renaultnews.gr, δικαιούται να κοινοποιήσει τα πιο πάνω στοιχεία ή προσωπικά δεδομένα, σε συνεργάτες του ή σε άλλους επισκέπτες –χρήστες – μέλη, εφ όσον αυτό καθίσταται απόλυτα αναγκαίο, για την ικανοποίηση σχετικών απαιτήσεων των μελών – χρηστών, χωρίς να απαιτείται κάθε φορά συναίνεση των μελών, η οποία από τούδε θεωρείται δεδομένη.

 

Cookies

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς κάνουν σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες, για να βοηθήσουν να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας ή το κινητό τηλέφωνο κατά την περιήγησή σας σε ιστοσελίδες

Τα cookies:

  • Κάνουν την ιστοσελίδα μας, να εμφανίζεται όπως θα περιμένατε
  • Θυμούνται τις ρυθμίσεις σας κατά τη διάρκεια και μεταξύ των επισκέψεων
  • Σας προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες / περιεχόμενο (χάρη στη διαφήμιση)
  • Βελτιώνουν την ταχύτητα / ασφάλεια του site
  • Σας επιτρέπουν να μοιραστείτε σελίδες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook
  • Εξατομικεύουν την ιστοσελίδα μας για να σας για να σας βοηθήσει να δείτε ό, τι χρειάζεστε πιο γρήγορα
  • Μας βοηθούν να βελτιώνουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας για εσάς
  • Μας βοηθούν να κάνουμε το marketing πιο αποτελεσματικό (τελικά βοηθώντας μας να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας)

Δεν χρησιμοποιούμε cookies για να:

  • Συλλέγουμε τυχόν προσωπικές αναγνωρίσιμες πληροφορίες (χωρίς τη ρητή άδειά σας)
  • Συλλέξουμε καμία ευαίσθητη πληροφορία (χωρίς τη ρητή άδειά σας)
  • Περάσουμε προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους
  • Πληρώσουμε προμήθειες επί των πωλήσεων

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με όλα τα cookies που χρησιμοποιούμε παρακάτω

Χορήγηση άδειας να χρησιμοποιούμε τα cookies

Αν οι ρυθμίσεις για το λογισμικό σας που χρησιμοποιείτε για να δείτε αυτή την ιστοσελίδα (φυλλομετρητή σας) είναι ρυθμισμένες να δέχονται cookies θεωρούμε πως αυτό, και η συνέχεια της χρήσης της ιστοσελίδας μας, σημαίνει ότι είστε εντάξει με αυτό. Σε περίπτωση που θέλετε να αφαιρέσετε ή να μην χρησιμοποιούμε τα cookies στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό παρακάτω, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι πιθανό να σημαίνει ότι η ιστοσελίδα μας δεν θα λειτουργήσει όπως θα περιμένατε.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies μας

Cookies Λειτουργίας Ιστοσελίδας

Τα δικά μας cookies

Η χρήση των cookies γίνεται για να λειτουργεί η ιστοσελίδα μας βέλτιστα, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω υπηρεσιών:

  • Αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις σας αναζήτησης
  • Επιτρέποντάς σας να προσθέσετε σχόλια στην ιστοσελίδα μας
  • Προσαρμόζοντας το περιεχόμενο με βάση τις σελίδες που έχετε δει πρόσφατα
  • Προσαρμόζοντας το περιεχόμενο στις ανάγκες σας
  • Αποθηκεύοντας αν σας έχουμε ήδη προβάλει ορισμένα στοιχεία (π.χ. αν έχετε δει κάποια διαφήμιση)

 

Λειτουργίες Τρίτων

Ο ιστότοπός μας, όπως και οι περισσότερες ιστοσελίδες, περιλαμβάνει λειτουργικότητα που παρέχεται από τρίτους. Ένα κοινό παράδειγμα είναι ένα ενσωματωμένο βίντεο του YouTube. Το site μας περιλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες που χρησιμοποιούν cookies:

Ενημερωθείτε εδώ για το πως χρησιμοποιεί η Google τα δεδομένα σας από τα cookies.

Σε κάποιες σελίδες χρησιμοποιούνται και λειτουργικότητες άλλων σελίδων – υπηρεσιών όπως άλλες υπηρεσίες video, streaming κλπ

Η απενεργοποίηση αυτών των cookies είναι πιθανό να προκαλέσουν πρόβλημα στις λειτουργίες που προσφέρονται από αυτούς τους τρίτους

 

Cookies Κοινωνικών Δικτύων

Με χρήση αυτών των cookies, μπορείτε εύκολα να κάνετε Like ή να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Google+ και το Twitter που έχουμε συμπεριλάβει κουμπιά στην ιστοσελίδα μας.

Κάποια cookies ορίζονται από:

Οι επιπτώσεις της ιδιωτικότητας ποικίλουν από κοινωνικό δίκτυο σε κοινωνικό δίκτυο και εξαρτώνται από τις ρυθμίσεις απορρήτου που έχετε επιλέξει σε αυτά τα δίκτυα.

 

Cookies Στατιστικών Επισκεψιμότητας

Χρησιμοποιούμε cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων των επισκεπτών, όπως πόσοι άνθρωποι έχουν επισκεφθεί την ιστοσελίδα μας, ποιο το είδος της τεχνολογίας που χρησιμοποιούν (π.χ. Mac ή Windows το οποίο βοηθά στον εντοπισμό όταν το site μας δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε για συγκεκριμένες τεχνολογίες), πόσο χρόνο περνάνε στο website, ποια σελίδα βλέπουν κ.λπ. Αυτά μας βοηθούν να βελτιώνουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας. Αυτά τα λεγόμενα προγράμματα analytics μας ενημερώνουν, επίσης, το πώς οι επισκέπτες μας έφθασαν σε αυτή τη σελίδα (π.χ. από μια μηχανή αναζήτησης) και αν την έχουν επισκεφθεί ξανά βοηθώντας μας να επενδύουμε για την ανάπτυξη των υπηρεσιών μας προς εσάς, αντί δαπανών marketing.

Χρησιμοποιούμε:

 

Cookies διαφήμισης

Τα cookies χρησιμοποιούνται ευρέως στην online διαφήμιση. Ούτε εμείς, οι διαφημιστές ή συνεργάτες μας δεν μπορούν να αποκτήσουν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από αυτά τα cookies.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την online διαφήμιση εδώ http://www.youronlinechoices.com. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από όλα σχεδόν τα διαφημιστικά cookies εδώ αν και θα προτιμούσαμε να μην το κάνατε καθώς οι διαφημίσεις είναι που βοηθούν να παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος του Διαδικτύου δωρεάν. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η επιλογή να εξαιρεθούν από τα διαφημιστικά cookies δεν σημαίνει ότι δεν θα δείτε διαφημίσεις, απλά ότι δεν θα είναι προσαρμοσμένες σε εσάς πια.

Χρησιμοποιούμε:

 

Banner Διαφήμισης

Χρηματοδοτούμε την ιστοσελίδα μας προβάλλοντας διαφημίσεις καθώς περιηγείστε στην ιστοσελίδα μας. Αυτές οι διαφημίσεις διαχειρίζονται μερικές φορές από συνεργάτες που ειδικεύονται στην παροχή διαφημίσεων για πολλές ιστοσελίδες. Αυτοί οι συνεργάτες συχνά τοποθετούν cookies για να συλλέξουν ανώνυμα δεδομένα σχετικά με τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, ώστε να μπορούν να προσωποποιήσουν τις διαφημίσεις σας, να βεβαιωθείτε ότι δεν βλέπετε τις ίδιες διαφημίσεις πάρα πολύ συχνά και τελικά, να υποβάλουν αναφορές απήχησης.

 

Απενεργοποίηση cookies

Συνήθως, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies από την προσαρμογή των ρυθμίσεων του browser σας ώστε να σταματήσει να δέχεται cookies . Κάτι τέτοιο όμως θα περιορίσει πιθανώς τις λειτουργίες της σελίδας μας και ενός μεγάλου ποσοστού των δικτυακών τόπων του κόσμου, μιας και τα cookies είναι ένα τυπικό μέρος των σύγχρονων ιστοσελίδων.

Για να διαχειριστείτε τα cookies σας, παρακαλούμε επιλέξτε τον browser σας από την παρακάτω λίστα και ακολουθήστε τις οδηγίες:

Κινητά:

Αν επιθυμείτε να μη χρησιμοποιείτε τα cookies Google Analytics (Google DoubleClick), μπορείτε να επισκεφτείτε αυτή την ιστοσελίδα και να κάνετε λήψη του Google Analytics Opt-out Browser Add On.

Ίσως οι ανησυχίες σας γύρω από τα cookies να σχετίζονται με αυτό που ονομάζεται «spyware». Αντί να σβήσετε τα cookies στον browser σας ένα anti-spyware λογισμικό επιτυγχάνει τον ίδιο στόχο με την αυτόματη διαγραφή των cookies θεωρείται ότι είναι επεμβατικά.