Renault News
RenaultΔιεθνήΚατασκοπεία

Στα τελικά στάδια προετοιμασίας το νέο Ινδικό MPV της Renault (spy pics)

Η Renault είναι έτοιμη να φέρει ένα νέο MPV στην ινδική αγορά που θα ανταγωνιστεί το Maruti Suzuki Ertiga. Αυτό το νέο μοντέλο θα βασίζεται στην ίδια αρθρωτή πλατφόρμα CMF-A που υποστηρίζει το Kwid. Θα φτάσει κάτω από το Lodgy στη γκάμα της Renault στην Ινδία και θα έχει τρεις σειρές καθισμάτων. Δεδομένου ότι το μοντέλο θα έχει μήκος μικρότερο από τέσσερα μέτρα, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία θα είναι σε θέση να το τιμολογήσει ανταγωνιστικά.

Το νέο MPV της Renault θα διαθέτει κορυφαίους εσωτερικούς χώρους διπλού τόνου, με μια λεπτή δόση χρωμίου και το τιμόνι είναι πιθανό να το μοιραστεί με το Captur. Θα διαθέτει επίσης ένα μεγάλο σύστημα ψυχαγωγίας αφής, τουλάχιστον στις ακριβότερες εκδόσεις του.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το MPV θα είναι εξοπλισμένο με στάνταρ διπλούς αερόσακους, με μερικές ακριβότερες εκδόσεις επίσης να έχουν πλευρικούς αερόσακους. Οι πίσω αισθητήρες στάθμευσης, μια αντίστροφη κάμερα και ένα σύστημα προειδοποίησης ταχύτητας θα φτάσουν στο μοντέλο επίσης. Το MPV θα εχει επίσης LED φώτα ημέρας.

Το νέο MPV θα τροφοδοτείτε από τον ίδιο βενζινοκινητήρα 1,0 λίτρων του Kwid, αλλά θα χρησιμοποιήσει ένα υπερσυμπιεστή για επιπλέον ισχύ. Το μοντέλο αναμένεται να συνοδεύεται από μηχανικό κιβωτιο 5 ταχυτήτων καθώς και από αυτοματο κιβώτιο ταχυτήτων AMT.

 

Φωτογραφίες: autocarindia.com

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies