Renault News
RenaultΕιδήσεις

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της #Renault επικρίνει το μελλοντικό πρότυπο Euro 7

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του concept Scénic Vision, ο Luca De Meo επέκρινε δριμύτατα τον σχεδιασμό της Ευρώπης και την άφιξη του νέου προτύπου Euro 7: «Υπολογίσαμε τι θα σήμαινε το Euro 7 για το χαρτοφυλάκιο μοντέλων μας σύμφωνα με τα επί του παρόντος γνωστά σχέδια… να ξέρετε ότι ένα αυτοκίνητο θα κόστιζε κατά μέσο όρο 1000 ευρώ περισσότερο για την παραγωγή και εμείς θα είχαμε κόστος περίπου ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Κόστος που θα μεταφερθεί στις τιμές των τελικών πελατών. Θα ήταν επομένως απαραίτητο να γίνει ένα όχημα 1.000 ευρώ πιο ακριβό για τρία έως τέσσερα γραμμάρια λιγότερο CO2?», διευκρίνισε στο περιθώριο του συνεδρίου Change Now.

Το αφεντικό της Renault προσθέτει: «δεν μπορείτε σοβαρά να περιμένετε να αντικαταστήσετε ένα παλιο κινητο Nokia με 12 κουμπιά με ένα smartphone υψηλής τεχνολογίας με συνδεσιμότητα 5G και οθόνη ενός εκατομμυρίου pixel, για να το πάρετε φθηνότερα από το παλιο Nokia». Σύμφωνα με τον Luca De Meo, το Euro 7 θα επέτρεπε 66% μείωση των εκπομπών CO2 το 2030, σε σύγκριση με 62% εάν το Euro 6d διατηρούνταν μέχρι εκείνη την ημερομηνία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies